Grillsesongen kan man jo trygt si har latt vente på seg i år. Kalenderen teller september, og i nordnorge er det iallefall høst.
Men så var det den grillmaten... De hærlig svidde sommerkotelettene,Ventepølser og potetsalat.
....eller? vent...Vi spiser jo ikke sånt;)
Det betyr nemlig høysesong for TOMATER <3
Grillingen gjør vi innendørs.
Jeg skjærer hver kyllinfilet i 6 tykke strimler, å trer 2 strimler på hvert grillspyd.
Krydret med salt og kebabkrydder, og hengte spydene over kanten på en ildfast form.
spydene stekte jeg på 200grader nesten øverst i ovnen, i 20 minutter.
Som tilbehør hadde vi dampet brokkoli, tomat, rødløk, og den supergode hvitløk/urteolje jeg laget igår.
Tidsbruk: 35 minutter( og det har vi tid til)
Her om dagen fikk jeg tips fra en av mine lesere om et foredrag, som Åge Stenseth skal holde idag,på Best western hotel. det skal handle om å holde kroppen i balanse.. Dit skal jeg ivei med en venninne, som også er litt over middels interessert i kropp og helse.
Berit.
Åååååh! Tror jeg må være ekstremt trøtt i hue - endelig ser jeg hvordan grillspyd trakteres i stekeovnen!
SvarSlettså rett å slett digg ut :)
SvarSlettMmm. Kanskje det man skal ha i mårra :D
SvarSlettDet så snadder ut, må prøves :)
SvarSlettSer veldig godt ut! For en flott blogg du har :-)
SvarSlettHvor får man kjøpt "spyd" ?har prøvd å se oå rema og ica uten hell:/ fin blogg!!
SvarSlettHvor får man kjøpt "spyd" ?har prøvd å se oå rema og ica uten hell:/ fin blogg!!
SvarSlettDe fleste velassorterte matbutikker har slike trepinner! Jeg kjøper mine på coop'en. Spør betjeningen om hjelp! Ligger ofte i nærheten eller ved kjøttvarediskene. Lykke til!:0)
SvarSlettDet dær såg jo bare heilt snadder ut. Må deff prøves :)
SvarSlett