før vi gror helt fast...

Noen ganger er det fantastisk lett å bare gro helt fast, BOM FAST i sofaen..
Tv og pc blir din beste venn, å før du vet ordet av det, er du blitt den gode gamle stuegrisen.
Jeg har vært en sånn i flere dager nå.

Da må jeg legge en liten plan:

Jeg skal gå tur, minimum 6 km de neste 3 dagene.

Melde meg inn på treningsenter?? Men hvilket skal jeg velge?
Her i Narvik har vi 3 treningsenter å velge mellom, Friskhuset, Modus og evo. Jeg tror jeg må finne argumenter for/imot før jeg bestemmer meg...

Finne en treningspartner.Men først av alt, litt huslige syssler... skuffer å skap på kjøkkenet, skal få seg en grundig vask.
..og masse gammel ræl skal i søppelkassa. Kan ikke fatte å begripe at vi skal samle på så mye unødige greier.

Rydd å kast,- Hopp å sprett ;)

Berit.

8 kommentarer:

 1. Har selv vaert medlem av diverse treningsenter, der i blant Friskhuset, men for meg funket det ikke i lengden. Det er supert om du synts det er ok aa betale i dyre dommer for aa kunne trene sammen med andre eller ha en personlig trener av og til, men det er ikke for meg :)
  Trives best alene langs elva her hjemme med milevis av stier i alle retninger. Stille og fredlig natur er bedre enn et hoylytt treningsenter der alt er klissete av andres svette ;)

  SvarSlett
 2. Jeg er medlem - ikke på et kjedesenter-og jeg bare digger det. Trener 3- 4 ganger pr uke der og i tillegg bruker jeg sykkelen eller beina mine ute.
  Jeg skal ned mange kg, enda jeg til nå har gått ned 20, og du har inspirert meg til å lage bedre mat (selv om jeg ikke er på non-mel). Har tilogmed laget meg en blogg, for min egen del, hvor jeg legger inn maten og treningen min, i håp om at det skal hjelpe meg å holde fokus.

  Takk til deg for en super blogg.

  SvarSlett
 3. Prøv www.livegym.no
  Helt supert:-)

  SvarSlett
 4. jeg syntes treningssenter er veldig ok, om det skulle være kjempe dritt vær, kan man fint bare gå på trene selv eller gå på en time å få en skikkelig treningsøkt, men når været tilsier det, så går jeg ut å bruker naturen. men lurer på hvilke smøreoster du bruker under pålegg osv? bruker du krydderoster, urteoster osv eller kun cottage cheese osv?

  SvarSlett
 5. Anbefale dæ å hive dæ med Marit Reinkjøp på utetreningen :D Æ treng å bli piska, da æ alltid ende opp som støttemedlem på treningsenter. Men her e det klippekort, å du trene når det passe dæ fra man - tors.
  Marit e superflink, og ho vet å få folk ut av sofan :) hihi

  Lykke til med valget :)
  kanskje vi ses på trening etterhvert!

  Trine

  SvarSlett
 6. Ja, jeg anbefaler også treninga til Marit Reinkjøp. Energi og treningsleir, de har egen facebookside. Utetrening er deilig. Og veldig trivelig! :-)

  SvarSlett
 7. å fysisk rydde, kaste og organisere e bra på mange måta..førr det første så får du det jo ryddigere i hjemmet ditt, men ofte e det også et tegn på at man har behov for å rydde litt mentalt, for så å kunne gi plass til nye "ting". Så rydd i vei:) Bra blogg forresten:))

  SvarSlett
 8. Jeg trener på Friskhuset her i Harstad, og trives veldig godt der. :)

  SvarSlett