frokost til...


PappaBjørn, MammaBjørn og LilleBjørn..


Fredagsfrokosten til oss alle 3. Lite nugatti og honnikorn her!!Mammafrokost

Pappafrokost

LinusFrokost

At vi alle 3 har stort sett likt kosthold, gjør veien så uendelig mye lettere for meg. Å ta sunne valg for familien betyr alt. Kanskje 4 åringen syns mamma er kjiip, som er veldig streng med sukkerinntaket. Men jeg håper det vil gjøre han bevist på kostholdet den dagen han han skal stå på egne bein, å ta valgene selv...

Jeg har forresten tatt en liten knekkebrødpause, og byttet til Rugbrød.
Det smaker ikke som nybakt loff fra den danske bakeren, men det gjør ikke noe. Smaken er sær, og man må gi det en sjanse eller 10(!!) for å lære seg til spise det. Men da blir det jo også lettere å begrense seg;)


2 kommentarer:

  1. Bare en ting å si om innsatsen din; fantastisk!:) Sliter selv med å finne motivasjon til å legge om kosten. Tenker på deg hver dag, men...kanskje den kommer en dag med at jeg er innom bloggen din hver dag. Har mange kilo som skulle vært borte;) God helg!

    SvarSlett
  2. Hei =) Jeg lurte på om kunne skrive sånn ca. hvor mange kcal du har pr. måltid? Ikke slik at du skal regne ut nøyaktig altså, men når du legger ut bilde av frokost, om du kan skrive sånn ca. hvor mange kcal det er i den frokosten? =)

    Hilsen ei som du har inspirert.

    SvarSlett