IsTid!

Ingen ting er som is i sommersola..
Men å styre unna softisen når sola skinner, å alle rundt deg koser seg glugg med den ene isen,-større en den andre, kan være litt av en kamp med viljestyrken når man fortvilt prøver å komme seg ned i vekt.



Men det finnes råd!

Frossen yoghurt  kan lages i flere varianter. Jeg har 2 enkle favoritter.

Den myke varianten:
Sett Yoghurt begeret i fryseboksen, å rør rund hver 30 minutt,ca 3 ganger..(1 1/2 time i frysern)


Pinne isen:

Stikk en ispinne el lignende gjennom lokket, å la yoghurten stå i frysern til den er helt frossen.
Ta den ut, å "varm" begeret litt med hånden slik at du kan trekke isen opp av begeret.
Mye hardere en vanlig vaniljeis, men så varer den jo lengre også...;)


Det blir aldri som Diplomis, men likevel både frisk og godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar