Frokost!

Nå for tiden blir det alt for sjelden det kommer nye innlegg på bloggen.
 Men her hjemme går det i 3-hundre, for å fikse opp i ting som burde vært gjort for lenge siden...vi rydder, kaster å selger unna ting som bare står å tar opp plass. For her har det nemlig hopet seg opp med barnevogner, senger, sykler, leker og ting som guttene for leeeengst har vokst ifra...
Jeg stresser litt med å bli ferdig, ellers Vet jeg at store deler av ferien vil gå bort til helt andre ting en avslapping og friluftsliv..

Forhåpentligvis blir vi ferdig med å male huset(som vi beynte med for snart 4 år siden...!!) og alle de nye vinduene vil være på plass in no time. Kanskje ikke det morsomste å sysselsette seg med, men i år MÅ det bli ferdig,-jo før-jo bedre.

Over til frokosten:

Vet du at fiberik knekkebrød med tranebær kun inneholder 28 kcal pr skive?

Dagens frokost:

* 2 fiberik knekkebrød
* krydret kalunfilet fra Prior
*Paprika
*Rød eple
*Gevalia kaffe
*...Og noen knaskegulrøtter som kom frem etter bildet var tatt ;)


Da gjenstår det bare å ønske alle fine blogglesere en super dag:)

2 kommentarer:

 1. Blir du mett av to slike knekkebrød og et halvt eple? Jeg har aldri prøvd disse knekkebrødene. De siste ukene/den siste måneden har jeg vært nødt til å kutte betraktelig i sukker, og da falt bl.a mye brødmat og frukt bort. Og jeg savner det virkelig..

  Takk for frokosttips og mattips generelt. :)

  SvarSlett
 2. Usikker om kommentaren min ble lagt inn? Hvis den ble det, kan du gjerne slette denne. :)

  Fritt etter hukommelsen:
  Blir du mett av to slike små knekkebrød og et halvt eple? Jeg har aldri prøvd disse knekkebrødene før. Den siste tiden har jeg vært nødt til å kutte betraktlig ned på sukkeret, og jeg savner brødmat og frukt! Takk for matinspirasjon! :)

  SvarSlett