Formkake til kaffen,- Uten sukker

Rik på fiber, proteiner og med betydelig mindre kalorier en den klassiske formkaken,-Uten at det har gått utover smaken av den grunn!

OK, så er basisen er ferdimix. Men jeg trenger ikke finne opp kruttet, når Funksjonellmat alt har lagt alt tilrette for å lykkes med sukkerfri bakst!




Så enkelt kan det gjøres:

Følge fremgangsmåten som står på kakemix pakken.
Med litt ekstra ingredienser kan den lyse enkle formkaken for forandres til en litt høyere smaksopplevelse.

Denne gangen blandet jeg 4 ss kokosmasse, 3 ss sukrin gold og en stor ts kanel, å drysse på toppen før steiking.

Lukten fra stekt kanel å kokos minner litt om jul, å jeg legge denne vrien på minne strax!



Kaken er veldig mektig, å det er flott. ....Da varer den nemlig lengre;)

Har du noen erfaring med sukkerfri baking, som du vil dele?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar