Ny uke og ny meny!


Litt ekstra arbeid er det å lage ukesmeny, men så mye enklere når man slipper å tenke resten av uka, å handle når man er sulten. Litt strikking, litt rabling på papiret, å litt kaos... Mandag!!

Bildekvaliteten har ikke blitt noe bedre den siste tiden, men på menyen finner du:


 • Fiskekaker, med råkost(makaroni)
 • Lapskaus uten potet
 • Lettsaltet torsk, med mager gulrotstuing og brokkoli(potet)
 • Indrefilet av svin, med wokgrønnsaker
 • Taco(wraps)
 • Ut å spise på rica
 • spareribs med tomat og løksalat( pommes frites)
Det som står i parantes er ting som jeg lager til gutta, men unngår å spise selv)


På torsdag skal vi ha bakedag.

Linus har ønsket seg påskeboller, mannen grove rundstykker, å jeg selv kunne godt tenkt meg en kjempebrownies ny type knekkebrød..


Vi har fått  flere kommentarer på den "nye" ukesmenyen, noe som er veldig koselig. Å gøy å høre at flere blir påvirket til å gjøre det samme!

God planlegging er den beste tjenesten vi gjør oss selv:)

4 kommentarer:

 1. Planlegging er alfa omega, jeg merker at med en gang jeg sluntrer unna spiser vi en masse dårlig mat og lettvinne løsninger. Elsker karsen i eggeglassene - så fint!!

  SvarSlett
 2. Ja det er lurt å planlegge middagsmenyene. Jeg har laget meny for en hel måned. Er så greit når en har ting i frysen og bare ta ut det på kvelden før. Da her mye av jobben gjort.
  Ser du også blir fristet, Brownis er jo bare så godt. Bakte sjokoladekake på søndag, men tørr ikke en gang smake litt. Vet jeg ikke klarer å stoppe etter bare litt. Håper jeg klarer det en gang i fremtiden.
  Ha ei herlig uke :)

  SvarSlett
 3. Takk for flott og inspirerende blogg. Jeg er på ingen måte noen fanatiker på noe slags kosthold, spiser litt av alt, men bruker bloggen din som en herlig inspirasjonskilde til variasjon. Så takk for det :)
  Men nå lurer jeg på hvor du har kjøpt den flotte glass krukka du har gryn i? Jeg bruker mye hjemmelaget musli, havregryn og diverse frø i min matlaging og en sånn krukke hadde vært helt genialt å ha.... :)

  SvarSlett
  Svar
  1. takk for hyggelige ord:) krukken er kjøpt på Nille, å kostet rundt 100 kr om jeg ikke husker helt feil)

   Slett