Ukesmenyen

Det er lett å velge det som allerede er bestemt.
Ukesmenyen er helt genial, når den henger på kjøleskapet er vi liksom litt "forpliktet" til å følge den.
Helt ordinær og håndskrevet, men det fungerer veldig fint hos oss;)


Som menyen sier var det torkefilet i folie på menyen idag.  Jeg mixer og trikser, å bruker av det vi har i kjøleskapet. Idag ble det med vårløk,rødløk,gulrot,paprika og rosenkål. Krydret med sitronpepper, estragon og litt salt... Nam-Nam!

2 kommentarer:

  1. Oi,d et der ser kjempe herlig ut! Hvor lenge må slik stå i ovnen? Det der må jeg nemlig prøve!

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er veldig godt. vi har det stort sett 1 gang hver uke. Det er så kjekt at man lager en pakke til hver, å bruker det man selv har lyst på inni:)

      200 grader i ca 30 minutter. Da har grønnsakene litt tyggemotstand.

      Slett