Mellommåltidsbarer!

Kjenner du igjen følelsen av å være Sååå sulten når du går gjennom butikken etter jobb, at du bare må ha en sjokolade, før du sulter ihjel??
Jeg har laget noen små frukt og frø barer, som er kjempefine Jeg er så sulten før middag måltid...




Den  ny sukrintypen Gold. Er perfekt til kjeks, frokostblandinger og gir veldig god smak i f.eks sukkerfri krydderkake...
Brunt "sukker" med bare 1 kcal pr teskje.


Gjør som dette:

Forvarm ovnen til 200 grader.

visp 4 egg lett sammen
Ha i
 3 dl linfrø
2 dl sesamfrø
2 dl gresskarkjerner
1 dl kokosmasse
1 dl grovhakket eksostisk blanding(rosiner, banan, kokos,mango)
3 ss sukrin gold

Bland alt sammen, å bruk 2 spiseskjeer til å sette barene ut på stekebrettet. eller bruk muffinsbrett med teflonbelegg.

Stekes i til det lukter som nystekte kokosmakroner i hele kjøkkenet, mmmmm(7-10 minutter)



Utseendet er kanskje ikke noe å skryte av, men om du liker frø og tørket frukt, vil nok disse falle i smak.
Å det kan bli vanskelig å spise bare en...

6 kommentarer:

  1. Hvordan er sukrin gold på smak, i forhold til sukrin +?

    SvarSlett
  2. Har du smakt kokossukker? Hvordan er smaken på sukrin gold i forhold til kokossukker?

    SvarSlett
  3. Dette må jeg lage. Både til meg selv og
    som gaver til venniner. Må bare se om jeg får tak i det sukkeret, ellers så går det kanskje ann å bruke
    vanlig sukrin?
    Ha ei herlig helg :)

    SvarSlett
  4. Nå har jeg prøvd en variant av disse. Kjempe gode! :D Tusen takk!

    SvarSlett