Du trenger ikke ty til posemat eller Take Away for å spise karrigryte, som den du får på kinarestauranten...
Dette trenger du:
Renskåret svinekjøtt i strimler, eller kylling..
rød paprika
rødløk
Squash
gulrot
eple med skall
7 dl vann
1 terning grønnsaksbuljong
2 ss maizena
Karri
Ha kaldt vann, karri, maizena og buljon i en kasserolle. Rør maizenaen godt ut, så det ikke blir klumper.
Kok sakte opp, å rør ofte i sausen.
Lynstek svinekjøttet i varm panne, med litt olje. Det samme gjør du med grønnsakene.
Når sausen er kokt opp å tyknet, har du kjøtt å grønnsaker over i sausen å lar det småkoke noen minutter.
Rett før servering blander du inn et eple som er skjært i tynne båter.
Ingen hokuspokus dette?
Å tenker du ikke på vekta, men bare er glad i god mat, er jo ris det selvfølgelige tilbehøret:)
Det så godt ut! :-) Karri fra krydderhyllen du bruker? Og hvor mye tar du i? Kan man evt la være å ta i eple, uten at det har så stor betydning for smaken?
SvarSlettKarri fra krydderhyllen. drysser bare på litt 1/2 ts ca.(lager den ikke så sterk for guttungen sin skyld:)
SlettEplene runder av smaken, så det blir litt mildere og barnevenlig, men det går fint å lage uten:)
Dette var helt nydelig! :)
SvarSlett