stairway to heaven

Nok en nydelig dag i nord er over. Vi har vært på Årets første cacherunde å fått besøk mange nye spennende steder. Men hjelp av Appen C:geo og GPS på mobilen kommer vi oss ut, å får oppleve mange spennende steder i nærmiljøet. (les mer på www.geocaching.com)

Her kommer ett lite bilderas fra vår superfine tur og utedag!Denne cachen er ny av året, og ligger på en plass jeg aldri kunne tenke meg å gått om det ikke var for logge cachen. Men utsikten er formidabel og så absolutt verdt sine 385 trappetrinn. Spreke småguttene sprinte opp på snaue 5 minutter.
Bratt og kul plass, som ikke uten grunn blir kaldt stairway to heaven...(Rørgata på Trældal, for de som lurer på hvor vi er..)

Smart liten cache, som gutta fant på nullkommaniks..

Vi har også vært på helleristningen i Herjangen. 

Barna er fasinert av bergkunsten, og litt historisk påfyll når vi er på tur gjør jo alt så mye mer spennende!


Å jammen fant vi ikke en Turboks her også...

Hvor kan boksen være? Like bak?

Eller her?

Rett foran nesen..

Jippi!!

Gutta velger bytteting i boksen, å skriver seg inn i  loggene selvIkke alle boksene er like barnevenlige, men her bytter vi på å hente inn skattekista"

Så utrolig deilig å komme seg ut å oppleve naturen!

Storebror Marcus har aldri vært med på Geocahing før, å var veldig spent etter jeg fortalte han om det igår. Etter denne dagen er han Vill av begeistring, å superklar for morgendagen.
Minsten som har alt har en sesong bak seg, er ivrig med opplæringen å en oppriktig god sporhund. For ett utrolig bra Team de har blitt;)

Vi har lagt kartet å planen klar for morgendagen, å hovedatraksjonen er Beisfjorgubben. Der blir det også grilling av fiskeburgere, å krabbefangst!

Hipphurra for friluftsliv! Lettereliv har gitt oss en ny giv :)


1 kommentar:

  1. Geocaching er så gøy!
    Har en sønn på 3.5 år og han er med! I dag er planen å ta alle vi kan nå med sykkel. Kos dere videre!
    K

    SvarSlett