Inspirert av knekkbrød lagingen, slumpet jeg meg frem til en test porsjon, å ble meget fornøyd med resultatet.
I skrivende stund står omgang nr 2 i ovnen, som er nøye målt opp, for å kunne dele oppskriften med dere.
5 enkle ingredienser:
3 dl vann
2 ss sukrin gold
3 ss fiberfin
3 dl kruskakli
3 dl firkornblanding( her kan du garantert bruke store havregryn om du ønsker det istedet)
Sett ovnen på 175 grader, varmluft.
kok opp 3 dl vann. Ha i sukrin gold og fiberfin å visp godt, slik at det blir helt uten klumper.
Rør i kruskakli og firkorn, å la det stå i 5 minutter å svelle.
Dryss massen i en bakepapirkledd brødskuff eller stekebrett.
Midt i ovnen, i 30-40 minutter. Åpne døren hver tiende minutt å slipp ut damp, å rør litt i blandingen.
Slå av ovnen, å åpne ovnsdøren litt. Nå kan frokostblandingen med fordel stå i ovnen å avkjøles.Da blir den garantert sprø...
Sprøtt og godt - fiberrik - sukker-fri - lavkalori - langsomme karbohydrater - mett og lett
Ukesmenyen har kommet i ny å koseligere utformelse.
Mandag- risengrøt
Tirsdag- Tandori kylling med salat
Onsdag- Torsk i folie
Torsdag- Salt torsk, bacon og brokkoli
Fredag- Ovnsomelett med salat
Lørdag- Hjemmelaget pizza med grov bunn + Salat
Søndag- kjøttkaker i brun saus, brokkoli, gulrot og tyttebær
Lørdagskos- frukt-smoodies.
Kan man bruke sukrin pluss istedet og få samme resultat?
SvarSlettDet har jeg ikke prøvd. Men sukrin gold har ikke den isende smaken som sukrin og sukrin+ har.
SlettGolden smaker veldig likt brunsukker, av den "våte typen"
Denne må jeg prøve:)
SvarSlett