Sånn er den saken!

Jeg er helt overveldet, over hvor mange meninger der om hva JEg skal blogge om, hvordan jeg skal leve, hva jeg skal spise,hvor mye jeg skal spise, hva mannen og barna skal spise, når jeg skal trene, hvor mye jeg skal trene. Hva vi skal spise til jul, å hvor mye sukker det skal være i bursdagskekene i huset!!
Og ikke minst, om jeg skal fylle dagene med strikking, husarbeid, eller fancy Jålematpakker til familien...

Hvem er jeg?

En helt allminnelig småbarnsmor på 27 år.Som har kjempet mot overvekten HELE livet. Har endelig oppnådd et mål i livet, å kommet dit jeg er idag. 

Denne veien har jeg ikke nådd alene.

Min hverdag er familien, derfor er de også en stor del av bloggen.
Jeg lever ikke min helt egne livstil, vi lever den sammen...

Mange synes jeg er så kjedelig, spiser det samme, er hysterisk mot sukker, å burde være mindre opptatt av mat og vekt.. Men likevel blir det SÅÅ uintresant når jeg blogger om strikking å mymalte kjøkkenvegger?Skulle jeg blogget 365 ganger i året, om hva jeg har til frokost, ville jeg gått lei...

En liten utblåsning på en søndags-ettermiddag :)

Nå skal vi lage lage kjøttsuppe! ( en skikkelig mager variant tilogmed ;)

En spektakulær Søndag, ønsker til trofaste lesere!

51 kommentarer:

 1. Du e KJEMPEFLINK. Stå på:)

  SvarSlett
 2. Du har en fin blogg med masse nyttige tips og råd. Ikke bry deg om alle som må mene noe.
  God søndag! :)

  SvarSlett
 3. Æ dynes du e døkti Berit, då har kommet t dær du e i dag..

  SvarSlett
 4. Amen! Synes du er kanonflink jeg :-D Og en stor inspirasjon for ei som også har kommet seg ned 12 kg i vekt (har to igjen) og gått fra sofapotet til trening 4 ganger i uka! Sier bare - STÅ PÅ!!

  SvarSlett
 5. Blogg om akkurat det du selv har lyst til <3 jeg leser bloggen, noen ganger tenker det vil jeg, noen ganger no way....men jeg elsker at de fleste av oss har forskjellige perspektiver på livet....jeg liker å lese om hva du spiser til frokost, se bilder av den siste strikka genseren, få middagstips osv....you go girl! goood klem fra meg til deg på søndags ettermiddag <3

  SvarSlett
 6. Stå på videre jente!! DU er til inspirasjon for mange!

  SvarSlett
 7. Syns det er flott alt du legger ut jeg :) Om du bruker lite eller ikke noe sukker osv,bryr jeg meg "katten". Jeg syns du er en inspirasjon som serverer sunn mat til resten av familien din. Barna dine ser sunne og friske ut. skulle gjerne vært like flink som deg til å tenke sammensettninger som er bra og magre alternativ. Jeg spiser masse fett og sukker som hverken er bra eller er godt for helsa mi. Fortsett å del med oss og ikke bry deg om kommentarer fra de som legger seg borti hva eller hvor mye du spiser eller serverer familien din :) Igjen TAKK for inspirasjon :)

  SvarSlett
 8. Fortsett sånn som du gjør :D artig å lese andre ting å enn mat og sukkerinnhold. Du e jo tross alt ei normal familiejente som mange av oss :)

  STÅ PÅ! Du e flink! Å en stor inspirasjon både på trim, mat og strikkefronten :D hihi

  (Måtte æ bare fått hode mitt innstilt på den samme kanalen du e på!)

  Fin søndag til dæ å :)
  Klæm Trine

  SvarSlett
 9. Måtte nu flire litt,ha en finfin søndag ;) Mvh Elin :)

  SvarSlett
 10. Stå på og gjør akkurat det du føler for. Alt kan ikke interessere alle, heller ikke meg. men ærlig talt, det som fenger leser jeg alt av, det som ikke treffer meg scroller jeg over. kan ikke bare folk feie for egne dører og om noen har noe å si så får det være konstruktivt og diplomatisk. skjønner godt du må "blåse ut"! Men husk og at du inspirerer mange, hver eneste dag! Ha en fin søndag ettermiddag. her severes det ribbe i dag :-)

  SvarSlett
 11. Stå på. Du har en kjempe fin og inspirerende blogg.
  Desverre sånn er det bare... at alle har en mening... og da helst om andre.
  Synes at de som ikke finner dette interesant, bare kan la vær å lese.
  Ha en fin søndag :)
  Her er det grillet kyllingfilet og salat til middag, magert som bare det.
  Mvh Mona Søderholm

  SvarSlett
 12. Jeg synes du er super flink, og jeg setter pris på oppdateringene dine, fordi de både inspirerer og gir nye ideer til hva som er bra å spise når en skal passe på vekten.

  Stå på. Det finnes bare en DU :-)

  SvarSlett
 13. Jeg er i stor beundring av din styrke og ikke minst din flotte støtte du har i din familie. Jeg mener at det er opp til deg hva du skal spise sove gjøre i huset og med hendene og ikke minst hvordan og hva du tenker.

  SvarSlett
 14. Jeg syns du har ein fantastisk og inspirerende blogg:-) Bare forsett som du gjør og blås i dem som kommer med negative kommentarer! De er sikkert bare sjalu. Og du tvinger jo ingen til å lese. Uannsett du gir meg mye inspirasjon og jeg syns bloggen din er super:-D Ha en super søndag videre og kos deg med familien, hilsen ei som nett har startet sin kamp mot overvekt:-) (mye takket være inspirasjon fra din blogg med gode tips og ideer!)

  SvarSlett
 15. Å herre jemini, alt hva enkelte skal bry seg med da!!!!! Blogg om akkurat det du vil du. Vi som leser bloggen din burde nå være voksne nok til å la være å synse og mene alt for mye andres liv og levnad. Jeg leser nå bloggen din fordi jeg selv jobber med en livsstils endring, og det er alltid inspirerende å få input fra andre som med suksess har gjort det samme. Vær den du er du, du har vært flink. Og et det en dag ett innlegg av deg som ikke interesserer meg, så lar jeg jo bare være å lese. Ikke vanskeligere enn det.
  Hilsen Merete N

  SvarSlett
 16. Synes bloggen din er kjempe flott og utrolig inspirerende!! Stå på videre:) De som ikke liker det får la være å lese!

  SvarSlett
 17. Syns du er flink jeg:-), livet består jo av annet enn mat og trening! Er jo litt utrolig at noen gidder å følge bloggen din visst de bare har negative kommentarer å komme med, stå på videre:-).

  SvarSlett
 18. Helt enig med deg. Utrolig hva folk skal legge seg oppi! Hvis det ikke er av interesse burde de finne noe annet å lese, så sånn er det. Syns du er flink jeg og er ikke alt du blogger om som opptar meg, men da leser jeg heller et annet innlegg en annen dag. Stå på! Happy søndag til dere :)

  SvarSlett
 19. Hei Berit :)
  Jeg syns du er fantastisk flink, både med mat til deg og familie din. Hva livet dit handler om. STÅ PÅ BERIT :-)
  Hilsen Liv ;-)

  SvarSlett
 20. Blogg hva du lyster om, det er din blogg og du bestemmer :) Jeg liker bloggen din akkurat som den er og derfor leser jeg den :D

  SvarSlett
 21. :) Veit du kva. Lev livet ditt akkurat slik DU ynskjer. Ikkje ha dårlig samvittigheit eller tenk på kva andre måtte meine om det du ynskjer. Du har funne din livsstil, og så lenge du og familien din har det bra er det det viktigaste. Dei som måtte ha motargument mot det du ynskjer å dele kan sjølv velgje å ikkje "fylgje" deg. ;) For alle oss andre, som likar å lese det du skriv, er du ein inspirator. :) Tusen takk for at du deler av ditt liv, og for at du lar oss få ta innblikk i din kvardag. Ynskjer deg ein kjempefin sundags ettermiddag. :)

  SvarSlett
 22. Typisk at de vet så mye bedre... Kanskje det er med disse kommentatorene her inne som det er med sofadommerne som ser på fotball? At de vet så mye bedre enn dommeren? Lett å uttale seg om det, men vanskelig å gjøre noe med det selv!

  Vel, jeg syns det er inspirerende å se hva du lager deg av mat og hvilke tiltak du har gjort med livsstilen din. Med eller uten sukker!

  SvarSlett
 23. Utrolig hva folk skal mene om allting!! Fortsett som du gjør, du inspirere mange med bloggen din:) Jeg liker den ihvertfall kjempe godt;)

  SvarSlett
 24. Jeg heier på deg,super blogg :) fortsett som du gjør :)

  SvarSlett
 25. Fortsett med den livsstilen du har valgt.......og ikke bry deg om de negative meningene enkelte måtte ha. Du er en inspirasjon. Gleder meg til å følge deg videre:=

  SvarSlett
 26. Fortsett med den livstilen du har valgt.......Ikke bry deg om om de negative forståsegpåere. Kommer til å følge deg med glede, for du har så mye å komme med.

  SvarSlett
 27. Syns bloggen din er fin uansett hva du fyller den med. Jeg skjønner ikke hvorfor alle skal ha så mye å si på hvordan du personlig har funnet en måte å leve på som fungerer for deg. Jeg er bare takknemlig for at du har valgt å dele med oss på bloggen din! Så kan vi andre få inspirasjon og kanskje noen tips på veien. Og litt variasjon skader vel ingen:)

  SvarSlett
 28. Syns bloggen din er fin uansett hva du fyller den med. Jeg skjønner ikke hvorfor alle skal ha så mye å si på hvordan du personlig har funnet en måte å leve på som fungerer for deg. Jeg er bare takknemlig for at du har valgt å dele med oss på bloggen din! Så kan vi andre få inspirasjon og kanskje noen tips på veien. Og litt variasjon skader vel ingen:)

  SvarSlett
 29. Er imponert over deg og din innsats.
  Syntes du deler de som deles må - vi er ikke alle like og lever ikke likt heller.
  Strikking, nymalt kjøkken, mat eller samma hva - kjekt å følge deg og din blogg. Du inspirerer :) .


  SvarSlett
 30. BLÅS UT ;) med rett! Jobben du gjør, og har gjort er fantastisk. De som måtte mene noe annet, kan jo lese noe annet synes jeg.Jeg har diabetes i familien, og har nå selv blitt kreftsyk. Og det er ikke bare oss dette gjelder. Da er det vel på tide at det taes grep, om ikke annet enn for egen glede og inspirasjon. Løsningen din, med glede i justeringene og forandringene er en fryd å følge.Takk for at du deler det med oss andre.Gleder meg til advent og jul med denne siden. Hilsen Trine

  SvarSlett
 31. Æ syns du e kjempeflink men æ klare ikje å skjønne koffer folk ska legge sæ borti ka du spis eller gjør iløpet av en dag...bloggen din hete jo Min vei til ett lettere liv...altså din vei å ditt liv... Skulle jo ikje være så vanskeli å førstå det..
  MEN det æ lure på e.. Korsn klarte du å starte..å korsn fikk du med dæ resten av familien... Mitt største problem e at hver gang æ prøve å endre ting hjemme så bli gubben med på laget men han gir opp så førferdelig fort førdi det blir så kjeeeedeeelii.. Han blir lei av fiberrike ting å grønnsaker veldig fort... Som sagt så syns æ du e veldi flink å du burde være veldig stolt over det du har klart..

  SvarSlett
 32. Stå på akkurat sånn som du gjør. Det er din blogg og hvis folk vil følge den så synes jeg dem skal lese det som står. Er dem ikke fornøyd så kan dem vel bare la være.
  Jeg er i allefall kjempe imponert over alt du får til. Jeg leser med stor innteresse om alt, fra strikking og baking til besøk og trim. STÅ PÅ. Hilsen TOVE

  SvarSlett
 33. Syns du a være akkurat den du er og skrive/gjøre akkurat hva du vil. Det er nemlig det som gjør deg helt unik! De som ikke liker det, trenger da vel ikke være inne å lese på bloggen din, og i alle fall ikke komme med "sure oppstøt"!!

  SvarSlett
 34. Tenk på hvor mange som følger deg fast på bloggen/facebook/instagram, og se hvor mange flotte kommentarer du akkurat har fått :) Ikke la de få negative folka som ikke har noe bedre å gjøre her i livet til å få deg i dårlig stemning. De kan finne noe annet å lese! Vi andre elsker bloggen din sånn som den er nå, finner inspirasjon i netopp i det du fortellet, og følger med nettopp fordi vi liker å lese om alt hva DU velger å fylle den med. :)

  SvarSlett
 35. Elsker bloggen din!! Motiverer meg å sunnere livstil. synes d er topp alt du blogger om. Leser daglig her inne. Helt topp!! Negative kommentarer bygger ofte på sjalusi. Det du har klart og klarer, er vanskelig. Dermed har mange meninger og tanker om d for de ønsker å oppnå samme mål som deg uten å lykkes. Du er inspirerer og motiverer. Fortsett som du gjør!!

  SvarSlett
 36. Legger du kun ut de positive kommentarene du får??? Kan ikke se at folk legger seg borti alt mulig.... Jeg personlig blir ofte litt irritert når jeg leser bloggen din, og er ofte helt uenig. Må liksom innom hver dag, bare for at jeg skal få en bekreftelse på at jeg frisk av min spiseforstyrrelse:-) Du klarer ikke å få meg til å følge din livsstil, been there -done that!!Men du får ha din mening, og jeg min ! Behøver ikke være ufin fordet!

  SvarSlett
 37. Ja det er vel typisk det !! Sikkert bare misunnelige tenker jeg . Stå på som du gjør du , jeg synes at du er kjempeflink ! Klem

  SvarSlett
 38. Bloggen er helt perfekt, takk for alt du deler! Gleder meg over alle dine innlegg da vi har mange like interesser. =)

  SvarSlett
 39. Tror at folk henger seg opp i at du skal fremstå som frøken perfekt. Perfekt mann og barn, perfekt stemor, perfekt hjem, verdens sundeste livsstil og en litt nedlatende måte å skrive på. Noen føler seg nok litt tråkket på.... Jeg har gjennomskuet slike bloggere som deg for lenge siden. Er sikker på at ting ikke er rosenrødt hjemme hos deg hele tiden! Du har nok dine oppgjør med mannen, og sitter sikkert ikke å smiler på kjøkkenbenken hver dag. (Hvem legger forresten ut bilder av seg selv poserende på kjøkkenbenken?) Er sikker på at folk som kjenner deg, har et litt annet syn på deg! Tror du kun er ute etter oppmerksomhet, og det får du jo på denne måten :) Jeg synes bloggen din er god unnerholdning!Hvis ikke hadde jeg ikke lest den.

  SvarSlett
 40. Hei,hei jeg synes det er trivelig å titte innom deg.
  Du har fått til noe helt utrolig,ved å legge om kostholdet,å blitt mere aktiv.
  Ja,det hjelper å bli aktiv og legge om spisevanene sine.Det har jeg også merket i høst.
  Kjenner igjen,livet som småbarnsmor.Var jo der en gang selv,kos å gjøre ting sammen med barna.
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 41. Blogg i vei om mat, strikking, familien, matpakker, friluftsliv.....synes det er superkoselig å lese bloggen din, er innom her hver dag :) Jeg har også hentet mange gode middagsideer hos deg, og DIGGER de sukkerfrie oppskriftene dine da jeg er diabetiker, og må begrense sukkerinntaket kraftig, uten å ty til kunstig søtning. Jeg synes det er supert at du bruker, og henviser til, produktene fra Funksjonell mat ;-D

  Berit, stå på og fortsett bloggingen slik du gjør det nå!!

  SvarSlett
 42. Vær stolt ....blogg videre

  SvarSlett
 43. Blogg om det du vil ;) Syns bloggen din er fantastisk inspirerende og det står stor respekt av det du gjør ;) Vi liker bloggen din og deg for at du tør å by på deg selv. Bare du er du, og du er fantastisk i deg selv! ;) Lykke til videre og ikke hør på alle "sytepavene" og "betterwisserne" der ute... De er ikke verdt den dårlige energien.... Klem

  SvarSlett
 44. Hehe! Jeg må nesten knise litt av disse anonyme surmagene som slenger ut så mye tull! Skjønner ikke at de orker! Men for all del, om de har så mye energi å sløse ut på slikt så får de vel bare stå på, det handler jo ikke om deg - men om deres egen utilstrekkelighet og usikkerhet! You GO GIRL! Du er virkelig en stor inspirasjonskilde for meg, og jeg håper så inderlig at jeg skal finne styrken til å ta fatt på min egen livsstilsendring. Du har gjort en fantastisk jobb, og jeg leser bloggen din fordi jeg syns det er både inspirerende og nyttig å få drahjelp av dine erfaringer og tips! Stå på og blogg ivei om alt hva ditt hjerte måtte begjære! :))

  SvarSlett
 45. Det morsomme er jo at dei som synsar og meinar som regel ALLTID er anonyme, står dei ikkje for det dei skriv skal tru?
  Vi har lov å vere ueinige, men vi har også lov å oppføre oss og bruke litt folkeskikk, rett og slett!
  Envy is a bitch!!
  Stå på.. du er super! Og blant andre, har du inspirert meg og mannen til å legge om. Det takker eg for!
  Og kven har sagt at ein skal gjere og meine som deg til punkt og prikke.. nei, jante-landet lever i beste velgåande!!

  SvarSlett
 46. Vi leser jo nettopp fordi du blogger det du gjør..og ingenting annet :D

  Skulle ynskt eg kunne ta fatt i det slik du har gjort!

  Klem!

  SvarSlett
 47. Blitt veldig glad i bloggen din - og supermange gode tips!! Det er ikkje kjekt å slite med overvekt, vet jeg også - og da er det supert at man kan kose seg med variert og sunn mat
  - også bakst med mindre sukker :) stå på, superinspirerende blogg :)

  SvarSlett
 48. Jeg følger bloggen din fordi du har gode tips å komme med angående kosthold. Går selv på Grete Roede.
  Jeg lurer kun på en ting som jeg gjerne skulle sett at du kunne svare på. Du har nådd trivselsvekten din slik jeg forstår det. Men det du legger ut av bilder og oppskrifter er "slankemat". Jeg lurer på hvordan man kan få i seg nok kalorier i løpet av en dag på den type mat. Regner med du ikke skal ytterligere ned i vekt.

  SvarSlett
 49. Jeg følger bloggen din fordi du har gode tips å komme med angående kosthold. Går selv på Grete Roede.
  Jeg lurer kun på en ting som jeg gjerne skulle sett at du kunne svare på. Du har nådd trivselsvekten din slik jeg forstår det. Men det du legger ut av bilder og oppskrifter er "slankemat". Jeg lurer på hvordan man kan få i seg nok kalorier i løpet av en dag på den type mat. Regner med du ikke skal ytterligere ned i vekt.

  SvarSlett
 50. bloggen din er fantastisk, elsker alle mat innleggene dine, både middags og frokosts tipsene:) forsett å blogge om det du vil, jeg kommer til å lese bloggen din uansett:)

  SvarSlett
 51. jeg er bloggelsker!
  inspireres ukentlig!!!!!!! Keep up the good work!!!!

  SvarSlett