Gryterett!

Idag har jeg glimtet til, å laget gryterett til middag... til glede for både store og en liten:)

Hjernen min er programert til automatisk å tenke TORO, bare jeg hører ordet gryterett.

Det skal vi ikke ha noe av, nå skal det skje forbedringer! 


Jeg laget en stor porsjon. slik at manen kan ha med seg rester på jobb når han jobber dustete skift, å ikke er hjemme i noe som helst middagstid. Da liker han å ha noe enkelt å varme i mikroen, når han har matpause.




Fremgangsmåte:

Finkutt: 1 stor gulrot, 1/2 squash, 1/2 paprika,1 løk, 3 fedd hvitløk,5 store sopp og 1 brokkoli i små buketter.

Steik karbonadedeig(vi brukte 800 gram til denne grønnsaksmengden) ha i alle grønnsakene. Hel over 1 boks flådde tomater, 3 ss tomatpure, 2 dl vann.
Krydre med salt og pepper.
La småkoke i 5-10 minutter.

Ferdig:)


Jeg spiser salat som tilbehør, å gutta bøtter på med spagetti:)



Hipphurra, for fettfattig mat. Ha en super ettermiddag:)

5 kommentarer:

  1. Kjempe flott!! Så deilig ut! Og d var jo enkelt. Er jo kun d at d tar bitte litt ekstra tid. men mye sunnere og sikkert kjempe godt. Skal prøves. Liker du skriver hva du har til tilbehør og hva de andre har. Takk! :)

    SvarSlett
  2. Jeg begynte å lage gryteretter og pastasauser selv for ei stund siden. Og nå orker jeg ikke smaken på posegryter. Er jo også ganske fort gjort. Tar jo litt tid å kutte opp grønsakene, men visst en da lager litt ekstra så kan en fryse ned til en middag senere en dag, Så da tar det ikke så mye lenger tid likevel,
    Ha ei herlig helg :)

    SvarSlett
  3. Smart å lage gryteretten selv, som du gjør :-) Unngår da masse tilsetningsstoffer og ikke minst det skyhøye saltinnholdet som ofte er tilsatt halvfabr. grytretter og supper.
    Takk for spennende blogg! God helg!

    SvarSlett
  4. Tips hva jeg kan bruke istedet for sopp, tåler det dessverre ikke, og kommer ikke på en erstatter..

    SvarSlett