...en fersk torsk!!!
Magert-enkelt-godt
Ser dere at jeg har dynget på stekt løk? Vet dere, den er stekt helt uten fett.
Brun og mykstekt løk, kan man enkelt lage uten fett og sukker. Bare man har tålmodighet.
Jeg skiver opp løken, pakker den i folie å lar den stå i ovnen på 180 grader i ca.30 minutter.
Da er løken blitt myk, å har gitt fra seg litt væske. Varm opp stekepannen å stek løken videre i pannen, slik at den får riktig farge, å ha på litt salt. Genialt?
Mett å god, har vi dumpet ned i sofaen, et øyeblikk mens Linus spiller playstation. Alle dagens gjøremål er krysset av listen, å det eneste som gjenstår er å pakke i bilen. Å DET, kan jo bli en liten utfordring. Fordi jeg har insistert på at vi skal kjøre med konebilen, kan det fort bli trangt om plassen. Her gjelder det å pakke smart!!
Bloggingen blir kanskje noe begrenset de neste dagen, men husk at dere også kan følge meg på Instagram mens vi er på farten: berit_karlsen
Ønsker dere masse nysnø, å flotte vinterdager:)
Berit.
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
SvarSlettJeg finner deg ikke på instagram :-( God tur og takk for en inspirerende blogg ;-)
SvarSlettGod tur dit du skal! Kjør forsiktig :)
SvarSlettTrine
Så smart, sparer hele steikeosen og løklukten i huset i evigheter også. Skal prøves. Takk for tipset.
SvarSlettMmm Torsk er jo så godt :D
SvarSlettHei! Har ikke noe med dette innmegget å gjøre, men hvilke hverdagspålegg har du? Feks type gulost, skinke, syltetøy osv.
SvarSlett