Nå har vi altså spist så mye typisk Norsk mat i en lengre periode, at jeg dør litt....Og selvfølgelig utallige tacomåltider til glede for mann og barn.
Dagens middag ble iallefall en suksess, til tross for at den ikke smakte taco eller tomatsaus...
Svinekjøtt i Karrisaus:
Bland 3 dl vann+ 1 toppet skje med maizenna-mel og 1 terning grønnsaksbuljong.
Kok opp.
Skjær i fine strimler:
Ytrefilet av svin
Paprika
Løk
Purre
Brokkoli
Varm opp stekepanna, med 1 ss olje
Fres kjøttet og dryss på karri
Når kjøttet er brunet litt, har du i grønnsakene og steker de i ca 1 minutt før du heller over Maizenna-sausen.
Nå venter vi kaffegjester. Flaks at jeg har laget en stor kokos og bringebærkake da...
Guess what? den er helt uten sukker;)
Hei :-) Følger ivrig med på bloggen din å liker den veldig godt. Inspireres av gode oppskrifter og mange flotte tips :-) Kokos og bringebærkake...nam nam :_) Oppskrift plis :-)
SvarSlettKlem fra Mette
Synes du er kjempeflink! Følger bloggen din via Facebook, bruker deg som motivasjonsfaktor :-) Har du mulighet til å legge ut oppskrift på de sukkerfrie kakene? Har prøvd å lete her, men finner ingen...... Lykke til videre, hilsen fra Inger
SvarSlettSkulle det ikkje ha vore noko karri òg i den sausen som skulle over?
SvarSlettSå veldig godt ut! Vi har hatt pannekaker til middag i dag, til barnas store fornøyelse. Og vi har faktisk stekt dem med fett i panna, og hatt ekte sukker på! Og jeg er nesten sikker på at jeg buksa passer i morgen også, og det et ikke stretch i den ;-)
SvarSlettbare digger bloggen din.har du oppskrift på kaken?
SvarSlett