Kotelett-Terroristen har laget middag




Som den gode livstils-endreren jeg er har jeg gjort en liten ekstra partering av svinekotelettene.
Alt av bein, og det synlige fette jeg "fikk tak i" med kniven ble fjernet.

Kotelettene ble krydret med litt grillkrydder, å fikk følge av 2 dl vann og 300 gr sjampingnon i ovnen.
På 200 grader i litt over 1 time...


Brokkoli og perletomater er deilig tilbehør.
( mannen sier at dette var de beste kotelettene han noen gang hadde spist, fordi han slapp å pirke bort alt det ekle fettet...)


Alle fornøyd og magen mett,- Det kaller jeg en god start på uka:)

4 kommentarer:

  1. Tusen takk for en super mat-idè :) nå er morgendagen middag klarlagt :) Tusen takk for at du deler.. blir så inspirert!

    SvarSlett
  2. Hei:-) tusen takk for mange gode tips:-) ble ikke soppen vassen med 2 dl vann? Jeg elsker sopp, men pleier å steike den.. Hilsen Elin

    SvarSlett
  3. D så veldig godt ut trur æ skal prøve den te middag i morra:) takk for en flott blogg du har

    SvarSlett
  4. Hm, kjekt å fjerne det før steking... Hvis ikke han en jo steke på rist...

    Godt så det ut uansett :D

    SvarSlett