Gavepakke!


Jeg har vært så heldig å fått en pakke med testprodukter fra Funksjonellmat, som jeg vil gi til en mine lesere.

Pakken har en verdi på 500,- og inneholder flotte produkter som er ofte brukt på mitt kjøkken.

Sukrin+
sukrin+ porsonsposer(passer til en kopp te)
sukrinmelis
fettredusert mandelmel
lavkarbobrødmix
lavkarbo/lavkalori kakemix
Lakarbo/sjokoladekakemix
smart ide-hefte til kakemixene

Alt dette kan bli ditt. Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen av gavepakken, er å legge igjen en kommentar under dette innlegget, der du forteller hvorfor du leser Min vei til et letter liv, å hvorfor akkurat DU fortjener denne testpakken!

Husk å legg igjen kontaktinfo, slik at jeg finner deg igjen!

Vinneren trekkes på min Burdag, 23.oktober :)

238 kommentarer:

 1. Fin pakke så man kan få ett spark i baken til å komme igang :)
  Istedenfor å følge loggen ,å tenke at i morra, da skal æ å begynne :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Fikk ikke til å legge inn kommentar på vanlig måte, så da får det bli sånn her.. Leser bloggen din og er imponert over hva du har oppnådd, i tillegg til at jeg kan finne inspirasjon til egen bruk. Krysser fingre og tær for at jeg skulle være så heldig å vinne pakken. Hilsen fra nord, Tonje (tonje_e@hotmail.com).

   Slett
 2. Interessant blogg om ting man kan få lysst til å prøve, men så er jeg jo litt lat når det gjelder dette med å lage mat, så denne testpakken er kanskje noe som kunne få meg i gang!

  SvarSlett
 3. Hei!
  Jeg leser bloggen din for å få inspirasjon til å endre matvaner/livsstil. Med et nyfødt barn, synes jeg det er viktig å gi henne en god start.
  Derfor hadde det vært supert å vinne denne pakken, da jeg vil få mulighet til prøve litt forskjellig.

  Hilsen Kine
  Kinehalvorsen@gmail.com

  SvarSlett
 4. Hallo :-) Eg lese bloggen din fordi du gir meg mye inspirasjon til å leve sunt. Men som student har eg desverre lite råd til å kjøpe disse produktene selv slik at eg ikke får prøve ut alle dine oppskrifter. Hadde vertfall blitt superglad om eg blei den heldige vinneren :) Hilsen yngvild eide, 99481340, yngvild_eide@hotmail.com

  SvarSlett
 5. Jeg begynte å lese bloggen din, ble veldig inspirert og har nå gått ned 8 kg på 9 uker :) Så tusen takk :)
  Men kunne godt hatt litt produkter som dette for å få muligheten til å prøve ut litt nye ting :)

  SvarSlett
 6. Er det noe jeg trenger, så er det et nytt kick i baken for å komme igang igjen. Har vært lite mobil i dette året, siden jeg har vært syk. Men nå er jeg på vei igjen, og trenger hjlep for å komme i gang.
  Så jatakk, Jeg ønsker meg det veldig

  SvarSlett
 7. Jeg har lenge levd med tanken "i morgen..."
  Jeg klarer ikke å komme igang... Din blogg inspirerer mer enn du aner. Håper å vinne dette så det blir med mer enn tanken...
  Vholmdahl@hotmail.com

  SvarSlett
 8. Jeg starter på Grete Roedekurs i neste uke og dette hadde vært supert. Jeg kommer nok til å få lyst på både kaker og annet søtt. Har ikke prøved noen av disse produktene før. Er mest nysgjerrig på sukkererstatningen.

  SvarSlett
 9. Hei!

  Jeg leser Min vei til et lettere liv fordi jeg nå er i den situasjonen du var i da du startet din livsstilsendring. Vekten viser alt for mye og jeg må ned minst 40-50 kg for å kunne bli en "normal" mamma.
  Jeg har to barn og jeg ønsker å kunne være en aktiv mamma, en mamma som ikke blir sliten av lek, en mamma som har godt humør fordi hun er fornøyd med seg selv og ikke minst en mamma som er opplagt. Det fortjener barna mine!

  Jeg finner stor inspirasjon i din blogg og håper jeg klarer å være like flink som deg.

  Kan kontaktes på leserommet@hotmail.com

  SvarSlett
 10. jeg bruker lavkarbodiett. Har hjulpet på smerter i kroppen og på vekta, selv om det ikke var det største utgangspunktet da mannen min og eg starta opp for snart 2 år siden! Synes vi har vært flinke og derfor hadde det vært veldig koselig med en gavepakke :) Flott side du har også. Mvh Ragnhild (92627331)

  SvarSlett
 11. Dette hadde vært midt i blinken for meg, jeg er i startfasen med å teste ut disse produktene. Har begynt i det små med sukring, sukrinmelis og fiberfin, og har veldig lyst til å prøve flere gode produkter!

  Jeg leser bloggen din fordi jeg synes den er inspirerende på en hverdagslig måte, mener da at det er tips som de aller fleste kan benytte seg av i en helt vanlig hverdag om en går inn for det.

  Jeg lagde sjokoladepålegg av philadelphia, sukrinmelis og kakao her en dag, og jeg må si at jeg synes det var mye bedre enn jeg trodde!

  Håper virkelig jeg blir trukket ut! :D

  Med vennlig hilsen Lena R Aune
  lena_aune@hotmail.com

  SvarSlett
 12. Yeey! HeiHei.
  Jeg leser din side og følger deg "Min vei til et lettere liv" fordi du motiverer meg til og spise sunnere. Jeg er en kraftig jente som har vært det lenge og har noen gode kilo og miste!
  Jeg går ellers på NOKA , og spiser så sunt jeg kan utenom når jeg ikke spiser noka produkter.
  Jeg liker og bake, men synes det er vanskelig og finne sunne ingridienser på butikken. Jeg vil gjerne bake mine egne brød, baguetter osv som er sunnere enn de vi kjøper i butikken.
  Jeg har en far som har gått ned 50kilo, men jeg klarte ikke og følge med.. det var en vanskelig tid.
  Jeg har vært mye syk, som har i følger at jeg ikke kan trene.Men jeg tar meg en gåtur når kroppen ikke er for utslitt. Jeg sliter også med magen, slik at et sunnere kosthold kan hjelpe.

  Eneste jeg finner på butikkene rundt meg er sukrin sukker. Kanskje jeg ikke leter godt nok?
  Men jeg ønsker vertfall og vinne testpakken, hvor jeg kan prøve alt ut!

  mvh Caroline
  Caroline_-93@hotmail.com

  SvarSlett
 13. Følger bloggen din fordi du motiverer meg :) synes jeg fortjener det siden jeg har vært alenemor siden jeg var 16 år, og nå endelig begynt å sette meg selv i fokus med trening og lavkarbo kosthold :)

  SvarSlett
 14. Jeg synes du skriver veldig inspirerende og bra, da er det så mye lettere å få til dette :-D
  Jeg har MS og har tatt en GBP for å drastisk gå ned i vekt... Det virker, og helsegevinsten er fantastisk. Nå vil jeg opprettholde den gode vektnedgangen.

  SvarSlett
 15. Jeg ønsker meg gjerne denne pakken, og følger bloggen din, fordi du er til stor inspirasjon! :-) Min mailadresse er: hthalvor@online.no

  SvarSlett
 16. Anne Cathrine Mork (6460 Eidsvåg)19. oktober 2012 kl. 03:02

  Jeg følger med bloggen din fordi den er så positiv. "Min vei til ett lettere liv" lærer meg så triks og tips som jeg kan ta med meg videre. Og alt er vinklet positivt, dette gjør at jeg får ett mer positivt syn på hele prosessen og tenker "YES, dette skal jeg også greie! Og oppskriftene blir testet ut.
  Jeg ønsker å vinne denne gavepakken,slik at jeg kan bli enda mer engasjert å fokusert på det jeg holder på med. Sliter økonomisk for tiden og har ikke råd til å unne meg det lille ekstra, jeg sliter med vekten, føler jeg gjør alt rett, men går ikke ned en kg, er stresset og sliter av depresjon, jeg har lagt på meg 10kg i sommer som ikke vil av:( OM jeg vinner denne gavepakken håper jeg å kunne få en ny start på vektnedgangen min, med ett positivt fokus. Og disse varene vil gjøre det mulig å teste ut enda flere av dine oppskrifter.

  Men uansett takk for en fantastisk blogg


  SvarSlett
 17. Jeg har anoreksi (slitt i 4 år +) og i min angst for å bli kjent med mat igjen har jeg forsøkt sunnere alternativer. Da kan det være noe overkommelig. Jeg har laget blant annet gulrotkake og brownies med mandelmel og sukrin og verdens beste marsipan med sukrinmelis og mandelmel. Er overrasket over hvor bra det ble! Sukrin er forresten standard på havregrøten. Jeg vil veldig gjerne fortsette med bakingen og da hjelper det stort med litt fler ingredienser i hus :) I og med at det bare er jeg som bruker dem hjemme...

  Madelén Skare Olsen
  maadeleen.blogg@gmail.com

  SvarSlett
 18. Jeg leser bloggen din for å få inspirasjon for å endre livet i en mer posistiv rettning. og Få tips om sunne middager for meg med min familie med mann og barn og matpakkeløsninger til min sønn på 20 mnd. :-)

  SvarSlett
 19. Jeg leser bloggen din fordi du er en sunn inspirasjon, imotsetning til de fleste andre som sulter seg og er poster bilder som skremmer meg. Jeg fortjener denne gavepakken fordi jeg som student ikke har råd til å kjøpe det jeg egentlig vil, og dette hadde hjulpet meg på vei et godt stykke i livsstils endringen jeg trenger.

  SvarSlett
 20. Hei :) jeg leser din blogg for inspirasjon til å ta tilbake kontrollen over vekt,kosthold og livet. Har hatt ett vanskelig år og det har resultert i mange kilo opp fordi jeg ikke har kunnet trene og fordi jeg ga opp pga sykdom.. Så derfor fortjener jeg å vinne, fordi jeg trenger det :) mvh Merete

  SvarSlett
 21. Kontakt info glemte jeg lillmerete@gmail.com

  SvarSlett
 22. Følger med din blogg for å motivere meg selv samt for å lære :) tenker da på alternativer i matveien, turer o.l. samt at jeg plukker opp ideer som jeg kan vidreføre til mine barnebarn :)

  Synes jeg fortjener pakken da jeg har klart og holde meg røykfri siden 14 februar :) å da økte vekten:( Men røykfri er jeg :)

  Ønsker deg og dine samt leserne her inne ei flott helg :)
  Ann Mari :)
  ( amgroven@online.no)

  SvarSlett
 23. Inspirerer meg med tekst og bilder, slik at jeg faktisk etter nesten 20 år har begynt å spise frokost nesten hver dag igjen:)
  Mvh
  Siv Tone Slettbakk

  SvarSlett
 24. Det er ikke vanskelig å legge igjen en kommentar her:) Utrolig morro å se din kreativitet. Og du deler med familie og oss som er litt i "klemma". Vi får servert forslag ferdig på ei fjøl. Takk for flott blogg - Og lykke til videre:-)

  SvarSlett
 25. Følger bloggen din fordi den er til stor inspirasjon for å leve et sunnere liv. Du viser at sunn mat ikke trenger å være kjedelig mat :) Mvh. Anne Mette ( rosakoffert(at)gmail.com)

  SvarSlett
 26. Jeg hadde kreft i vinter og plages veldig med lavt blodsukker om jeg spiser mye karbohydrater. Jeg har fremdeles ikke kontroll over kosthold og blodsukker, men prøver meg fram. Inspirasjon til blodsukkervennlig mat er derfor viktig og det er mange nye matvarer å oppdage. Her er bloggen din til hjelp for meg.

  Mailadresse v_kristoffersen@hotmail.com

  SvarSlett
 27. prøve å legge om kosthold og gå ned i vekt pga ska ha brystreduksjon.du e ein stor inspirasjon for meg.du e knall flink.hadde vore kjekt å vunnet.hjelpt meg litt meir på vei.

  SvarSlett
 28. Jeg blir så imponert over viljestyrken din, og så glad for at du når målene dine!! Hipp hurra for deg den 23.oktober!! Jeg har ikke prøvd alle produktene i denne gavepakken, men er veldig glad i sukrin og sukrinmelis:)Laget tyttebærsylte til høstens og vinterens gryter, og det ble kjempegodt men sukrinmelisen :)
  Jeg har alltid vært "litt over" , men er veldig glad i å trene.. så alle tipsene fra deg hjelper meg på å prøve nye ting:) Alle monner drar ;) Ha en strålende fin høst!! Heier på deg :)

  SvarSlett
 29. Har vel slitt med vekta stort sett siden tenårene, og har nå i tillegg opplevd å reagere på gluten/havre mener jeg selv. Sliter med å finne nye spennende ting å lage, men får stadig inspirasjon fra bloggen din :) Hadde man i tillegg fått prøve noen av disse produktene kunne man kanskje blitt enda flinkere med kosten og fått enda mere inspirasjon til å gå ned i vekt! :) Man blir litt lei etter å ha prøvd å gå ned i vekt i 15 år...Mvh Miriam Myrseth (miriammen@hotmail.com)

  SvarSlett
 30. Hei Berit :)

  Jeg leser bloggen din for å få inspirasjon og motivasjon til et bedre og lettere liv.
  Er diabetiker med kort "fartstid" (diagnose for 1 år siden), og da er det perfekt med de sukkerfrie oppskriftene du legger ut.

  Jeg fortjener denne pakken fordi jeg har bursdag i morgen (20.10.):))))) og fordi jeg ved hjelp av denne pakken kan eksperimentere og utforske de ulike produktene til Funksjonell mat ;-D

  Stå på, og blogg i vei :) Gleder meg til nye innlegg hver dag!

  Klem fra Kristin ;-D
  (Mob:91796515)

  SvarSlett
 31. Hei, leser bloggen fordi den gir stor motivasjon for en strebende sjel! Jeg fortjener gavepakken fordi jeg så gjerne skulle ha fått testet flere av produktene som er så bra for meg, men dessverre er kostbare. Margretheel@gmail.com

  SvarSlett
 32. hei, æ læs bloggen din for å holde på innspirasjon og for å få tips t bruk av nye sunnere matvara enn de æ ha vært vandt med å bruke, for to år sia va æ på et opphold på NiMI der æ fikk mye god hjælp t kosthold og teæning, sammt mesteing...
  æ vil gjærne vinne en sånn pakke så æ får prøvd ut noen nye produkta som kan gjøre hværdanen min sunnere
  hilsen linn johnsen

  SvarSlett
 33. linn.johnsen@lofotkraft.net
  ev. adresse
  linn johnsen
  ørneveien 26c
  8300 svolvær

  beklager ble litt rot med å legge igjenn kontaktinnfo:))

  SvarSlett
 34. Åhh.. Dette hadde vært noe altså.. Er jo så mektig imponert over hva du har klart på egenhånd og all maten du presenterer her.. Har bursdag 27 okt og da blir jeg hele 40,hadde vært en fin-fin gave.:)

  SvarSlett

 35. Hei hei! :) Så plutselig det inlegget her, og jeg har veldig lyst til å være med på konkuransen! :)
  Grunnen til at jeg fortjener å vinne, er fordi jeg i disse dager prøver å gjøre mitt liv et lettere liv å leve.. Jeg har slitt med vekten i noen år, og prøvd mye forskjellig, og er i full gang med å prøve ut forskjellige oppskrifter, og da hadde disse produktene passet helt perfekt! :)

  Jeg vil også si at du har en utrolig flott blogg! Følger med og leser stadig inleggene dine, og syns du gjør en veldig god jobb!
  All ære til deg for at du klarer å leve en sunn livstil! :)

  Ha en strålende flott helg! :)

  SvarSlett
 36. Hei!
  Etter at jeg oppdaget din facebook side, så har den vært med på å motivere meg i "min vei videre". Daglig ser jeg innom etter gode råd og tips. Gavepakken vil gi meg ennu et puff. Tusen takk for at du deler alt dette med oss! :)

  Mvh Anne.
  a-kor@hotmail.com

  SvarSlett
 37. Hei!
  Jeg leser bloggen din hver dag, fordi du er en utrolig stor motivasjon for meg! Jeg har alltid vært overvektig, og kostholdet mitt har ikke akkurat vært det beste. Dørstokkmila har vært akkurat det den sier; milevis. Du viser meg at hvert steg er et steg i riktig retning, og at viljestyrken kan flytte fjell!
  Du er en av grunnene til at jeg nå har starta å trene igjen, og ikke føler meg rar, ekkel å stygg når jeg møter opp på treningssenteret. Alle har vært nybegynner en gang! Jeg elsker også å lage mat, og noen av rettene dine bruker jeg i hverdagen min. Sunt, enkelt og godt!

  Ønsker deg ei godt helg.
  Klem fra Keth på www.workouthverdag.blogg.no

  SvarSlett
 38. hei!
  Jeg leser min vei til et lettere liv slik at jeg kan få inspirasjon til hvordan jeg kan være sunn. Du har så mange flotte å gode tips å oppskrifter! Å det er jo kjekt å følge noen andre som også sliter med vekten sin, og faktisk gjør noe med det!
  Etter mye klaging fra meg i sofakroken har jeg endelig komt i gang å tenke mer på hva jeg spiser å trener slik at jeg kan være fornøyd med meg selv neste år på bryllupsdagen min. 50 kg vil jeg ned. Jeg synes jeg fortjener denne pakken slik at jeg får mer lyst til å fortsette og ikke mister troen på at jeg klarer dette! Dette er heller ikke "hverdagskost" for meg, da jeg ikke har så mye penger på å bruke på sånne ting! Så håper virkelig jeg vinner denne pakken!:D
  Du er go, å lykke til videre!

  SvarSlett
 39. Jeg leser bloggen din fordi den er inspirerende og gir matglede. Har faktisk også bursdag samme dag :D

  SvarSlett
 40. Heisann Er kjempeimponert over hva du har fått til med din livsstilsendring. Er blitt ganske inspirert av deg og bruker mange av dine oppskrifter. Har også endret mine matvaner og det går helt fint å finne alternativer til brød og sukker. Har redusert min vekt med ti kg :-)
  Blitt kjempeglad om det var jeg som vant din produktpakke:-) Hilsen Siv
  siv.sylta@gmail.com

  SvarSlett
 41. åh for en premie da :)
  Den kunne æ gjerne tenkt mæ, sånn at æ kanskje klare å komme mæ i gang me min vei mot ett lettere liv ;) Les bloggen din fordi du e en stor inspirasjon, å æ beundre dæ for innsatsen du har lagt i det - den store forandringa du har nådd og fordi du legg ut veldi flotte bilda av fristanes mat som æ gjerne skulle vært like flink å fulgt slavisk (for mitt og mine sine eget beste)

  SvarSlett
 42. Ja, dette hadde vært kjekt å få testet ut :D

  Jeg leser bloggen din fordi jeg skal selv ned i vekt og har slitt med overvekt i 20 år.
  Synes du har mange godt tips :D

  Hvorfor jeg skulle fortjene denne testpakken, vel det må vel være at jeg har stresset med vekten i 20 år og kunne tenkt meg å testet ut nye produkter som jeg ikke har prøvd før.
  Jeg elsker å bake og kunne tenkt meg å prøvd ut dette på bakingen, både for min og ikke minst mine barns helse.

  SvarSlett
 43. Har fulgt deg på FB en stund nå og har stor respekt for det du har klart å gjennomføre. Jeg er selv en stor kvinne på 40 år som nettopp har fått beskjed at jeg har for høyt blodtrykk, nivå 2 !! Og har lyst å legg om kostholdet med å bynne å bytte ut vanlig sukker og tenke litt mere lavkarbo :-)) ønsker deg lykke til videre og jeg håper på å vinne den gaven din som kan gi meg en ny start <3 Unni Riise Olsen du finner meg på gruppa di på FB

  SvarSlett
 44. Jeg leser bloggen din med stor entusiasme og glede og du inspirerer meg til å velge sunne alternativer. Du er et forbilde, ikke bare fordi du har oppnådd de fantastiske resultatene du har, men også fordi du har gjennomført en livsstilsendring, som du holder på også etter å ha oppnådd målene dine. Det har jeg mye å lære av og du er min motivator! :) Jeg ønsker å vinne pakken som en start på MIN vei til et lettere liv! :-)
  Hilsen Linn (m96625887@gmail.com)

  SvarSlett
 45. Hei, jeg leser din blogg fordi det gir meg motivasjon og mange fine ideer til hva man kan lage og gjøre. Jeg har slitt med vekten i mange mange år og prøvd alt mulig!!

  SvarSlett
 46. å såå SPENNANDE!!
  Lese bloggen din kvar dag, mykhe fordi eg holde på med det samme sjølv ;-)
  Drive å legge om livsstilen, har gått ned 20 kg te nå! Har også en sønn på Linus sin alder, så kjekt å følge med på dåkkes aktivitetar :-))

  Mvh

  Silja
  siljgronlun@hotmail.no

  SvarSlett
 47. Hei, har stor respekt for den forvandlingen du har gjort. Og jeg har fulgt med på FB på gruppa di . Jeg selv er en stor kvinne på 40 år som har fått beskjed om at jeg har for høyt blodtrykk, nivå 2!!! Har lyst å legge om kostholdet med å bytte ut det vanlige sukkeret og satse mere lavkarbo :-) lyst å vinne pakken din for å få en ny start til et sunnere kosthold :-) lykke til videre! Unni Riise Olsen , du finner meg som følger på gruppa di på FB

  SvarSlett
 48. Hei Berit!
  Jeg ønsker meg virkelig denne gavepakken og her er hvorfor.
  Fra dagen jeg oppdaget facebook siden din, og senere bloggen din, har jeg virkelig blitt inspirert til å gjøre livsstilsendringer i mitt eget liv.
  Jeg er så imponert over hvordan du har hatt tak i dine livsstilsendringer og viser det norske folk at det handler om valg og ikke hva man burde spise for å gå ned i vekt. At det ikke finnes noen oppskrift, og at det ikke er en diett, men en endring som gjør at man fokuserer mer positivt på sitt eget liv. Et liv full av kjærlighet, omsorg og omtanke for hverandre, og maten man velger.
  Jeg har prøvd ut mange av oppskriftene du har lagt ut og har også blitt mer fokusert på å finne ut hva som fungerer for meg. Jeg ønsker ikke å for eksempel følge Grethe Roede, streng lavkarbo diett eller andre SLANKE-metoder. Derfor er du en stor inspirasjonskilde. For det handler om hva kroppen faktisk har behov for, og ikke hva man må spise for å gå mest mulig ned i vekt raskest mulig. Man leser alle mulige slankemetoder i blader, på nettet osv., men bloggen din er den eneste som jeg synes faktisk kan hjelpe andre på en god og sunn måte.

  Jeg synes jeg fortjener denne pakken, fordi jeg har levd studenttilværelsen i tre år, og med det følger en hverdag full av stress, usikkerhet og også..dessverre, til tider ikke den beste maten. Men i dag fikk jeg karakteren på bacheloroppgaven min, og jeg er ferdig sykepleier! Nå starter livet, og ikke minst ha jeg kan gjøre for å oppnå å bli et sunnere, friskere og bedre menneske.
  Takk for at du er en stor inspirasjonskilde. Aldri slutt med bloggen :)

  Hilsen Linn E.T.B. (mail: linnemilie@gmail.com)

  SvarSlett
 49. Hei:) Så flott at du deler med dine lesere. Jeg ble anbefalt bloggen din av ei venninde som hadde kommet over bloggen din når hun søkte etter en oppskrift! Du er en stor inspirasjon for mange deriblandt meg. Jeg har fått diagnosen hypoterose/lavt stoffskifte og insulinresistens etter langtids sykdom. Nå står er jeg i startfasen av en omfattende livsstilsensring som kommer til å påvirke hele familien. Når jeg ser hva du har fått til, og ditt engasjemang så tenker jeg at dette kan jeg også få til for meg, min mann og min datter. Jeg følger dine tips og oppskrifter og hadde satt veldig stor pris på å få litt start hjelp :) God Helg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Foresten, mailen er bagron.jensen@gmail.com :)

   Slett
 50. Heia Berit:) Må jo bare være med på dette, kjempeartig:)) Etter at jeg fant deg har jeg blitt så inspirert:))Har greid å gått ned 4 kg pga at jeg har fulgt dine råd, særlig når det gjelder mat. Helt sluttet med sukker f.eks. Og så har du såå flotte frokost og lunstips:))Er litt lat å trene, men litt blir det. Stå på, du hjelper mange:))

  Mvh Sissel Kråkstad.
  Brendåsvn 51
  8610 Mo i Rana

  SvarSlett
 51. Hei, synes du har en kjempe fin side. Jeg følger facebook siden din. Jeg flytter over til søta bror idag, etter en lang kamp om å få bo sammen med mannen jeg elsker og faren til min datter.
  Vi måtte altså bli kjærlighetsflyktninger.
  Når vi kommer dit skal jeg legge om kostoldet til familien til det du bruker, har fulgt siden din, og gleder meg veldig til og begynne.
  Og mannen er enig, så da hadde det jo vært kjempe bra med en startpakke med dette.

  Og jeg fortjener det, fordi nå bor vi sammen. Etter at han har bodd i Irak i 18 mnd, og ikke fikk lov og komme tilbake til Norge til tross for at vi var gift, men jeg hadde for lite inntekt. Men nå bor vi sammen, når starter livet vårt på "nytt". Og jeg er nå bestemt på og virkelig ta tak i vektproblemet mitt. Jeg veier 138 kg, og er 172 høy. Så det er "noen" kg for mye. Med alt jeg/vi har vært igjennom de siste årene så synes jeg at vi fortjener dette. Slik at vi får en start på en sunnere hverdag.

  Mvh Jeanette

  SvarSlett
 52. Du e et forbilde og et eksempel på at d e mulig ;) Leser bloggen din flere ganger pr dag!
  Eritaskarvoy@hotmail.com

  SvarSlett
 53. Gratulerer med dagen på forskudd! :)
  Jeg leser bloggen din som inspirasjon til selv å leve sunt. Godt å se noen som har lagt om livsstilen på en sunn måte, og som har fått det til å vare. Det er det jeg har tro på selv, å leve sunt på en realistisk måte som man trives med, uten at det er for en begrenset tidsperiode. LIker også at det er en hverdagslig blogg uten den alt for seriøse treningsbiten, men at treningen din kommer med i naturlig aktivitet i hverdagen, eller fine turer. Også alle oppskriftene, da :)

  SvarSlett
 54. Fordi jeg liker så godt at du spiser "normalt". Webben er overfylt av blogger med proteinpulver, tilskudd og kun torsk og brokkoli til middag. Det at du har lykkes i å skape en sunnere livsstil for både deg og din familie, uten å bli fanatisk, er en veldig motivasjon og gjør deg til et godt forbilde.
  Helene :)

  SvarSlett
 55. Hei! Eg leser bloggen din fordi eg syns det er så utrolig inspirerende og lese om alt du lager. Er innom hver dag for nye tips :-) eg fortjener testpakken fordi eg aldri har prøvd å lage kaker med sukrin før, og fordi eg beundrer ditt pågangsmot! Mvh Irene Danielsen tlf 95049131

  SvarSlett
 56. Bloggen din er en inspirasjon for meg når det gjelder god mat som kan nytes av både små og store, som er sunn og kan nytes med god samvittighet.

  Hilsen Stine

  SvarSlett
 57. Ida-katrin jacobsen19. oktober 2012 kl. 04:00

  Jeg leser bloggen din hver dag. Du inspirerer meg til å spise sunnere, lage kreative matpakker, kaker uten sukker og gå lange turer med min samboer. Du er kjempe tøff og sterk som har kommet så langt. Å det inspirerer du mange med!
  Jeg fortjener å vinne produktene fordi jeg aldri har laget noe mat som er lavkarbo og uten ekte sukker. Hadde vært spennende å se om samboern min hadde smakt forskjell på baksten. Ekstra morsomt hadde det vært å baket til jul slik at familien kunne fått smakt litt.

  Ellers ønsker jeg den en fortsatt fin dag :-)

  SvarSlett
 58. Jeg er veldig glad i å lage mat, og veldig gjerne sunn mat. Derfor leser jeg bloggen din.
  Ikke dumt at maten også er kalorifattig.
  Hadde vært flott å vinne en slik pakke.
  Ha en herlig helg :)

  SvarSlett
 59. Eg leser bloggen din fordi du har mange nyttige oppskrifter som eg har lyst til å prøva. Har et ønske om å begynne å ete sunnare mat og du har mange gode tips om det. Liker veldig godt lunsjboksene dine der du legger ut bilde, siden dette er et område eg kan bli flinkare på. Kunne godt tenkt meg og godt ned nokre kilo, men det viktigste er å ha ein sterk og sunn kropp:)

  Eg ønskjer å vinne denne gavepakken fordi det vil gje meg ein mulighet til å teste ut fleire av oppskriftene, og ein fin start til å eta sunnare:)

  randi_karin87@hotmail.com

  SvarSlett
 60. Hei:-)
  Har akkurat fått vite at jeg er allergisk mot hvetemel og sukker. Da jeg fant bloggen din gjorde det hverdagen letter for meg. Det er mye å sette seg inn i og tenke over, ikke bare å "raske" med seg noe i butikken lengre.Å vinne en sånn gavepakke fra deg, hadde jo vært helt supert ! :-)
  Hilsen Kristin

  SvarSlett
 61. Jeg leser bloggen fordi den inspirerer meg til å ta bedre valg for meg og familien min.

  Jeg vil gjerne vinne fordi jeg trenger et spark bak. Har ofte tenkt til å prøve slike produkter men aldri kjøpt det.

  SvarSlett
 62. Eg har sjølv vore gjennom ein livsstil endring dei siste 7 mnd.(-20 kg :-)) Veldig inspirerande og følge din blogg, og litt idear til ny mat. Går lett inn i faste vanar. Har veldig lyst til å prøve desse nye produkta. Likar godt å bake, og om det i tillegg ikkje er så mange kaloriar i det, er jo det fantastisk:-)

  Helsing Rita
  terje.instoy@haugnett.no

  SvarSlett
 63. Hei :)
  Jeg leser bloggen din for å hente inspirasjon til min hverdag :) Jeg prøver å slanke meg og gikk på shake en uke, og det fungerte bra på vekta, men for meg ble det et lite mareritt å svelge shakene etterhvert. Nå prøver jeg heller å leve litt sunnere, men har ikke helt lyktes med denne måten. Derfor ønsker jeg å vinne denne gavepakka, slik at jeg kanskje kan få en ny "kickstart" :) Ønsker deg også ei god helg og takk for inspirasjonen du gir til meg og mange andre! Andrea Berntsen

  SvarSlett
  Svar
  1. Mail: andreaberntsen@hotmail.com :)

   Slett
 64. Det hele begynte med at mamma fikk sukkersyke for noen måneder siden. Da hun fikk den beskjeden endret både hun og faren min, søsteren min og familien hennes og jeg og min familie hele kostholdet. Vi har også begynt å trene mye, da både søsteren min og jeg har overflødige kilo etter tette graviditeter.
  Minst mulig sukker har for min del vært det vanskeligste. Jeg prøver nå ut diverse erstatninger, og har veldig lyst til å prøve ut sukrin, både for min egen del og hele familiens. Det hadde vært gøy å overraske mamma med noen gode kaker uten sukker! Vi er motiverte for å endre kosthold og livsstil nå:) Det er derfor jeg leser bloggen din,- takk for gode ideer!:)
  Håper jeg vinner gavepakken! :)
  ingvild_p@hotmail.com

  SvarSlett
 65. Silje Svenningsen Riis
  Silje.røs@hotmail.com

  Jeg leser bloggen din hver eneste dag å f år flotte mat tips hele tiden. Jeg har så smått begynt å prøve sukrin nå synes det er helt genialt. Jeg har startet å legge om kostholdet mitt. Er en 21 år gammel jente som føler det er lurt å tenke på helsa før det er for sent. Jeg håper veldig veldig veldig jeg får vinne denne pakken for da kunne jeg prøvd ut enda flere produkter jeg ellers ikke får kjøpt sålenge jeg har en samboer som er student å jeg selv jobber ikke så mye. (Er på jakt etter jobb da jeg er Helsefagarbeider, men det skal ikke være lett). Det blir da til at jeg prøver å lage mye mat hjemme, men med disse flotte tingene til å hjelpe meg på veien hadde jeg blitt fantastisk super duper happy!! :) men jeg vet jo at det er mange om beinet å at jeg aldri vinner konkurranser, men denne gangen håper jeg !! :)

  Ha en kjempe fin dag å fortsett denne fantastiske bloggen! Du er en flott dame med en vilje av stål. Go girl!

  Mvh Silje Svenningsen Riis!! :))

  SvarSlett
 66. Malin - Mamma til Lucas Matheo19. oktober 2012 kl. 04:47

  Jeg leser bloggen din fordi du gir så mye motivasjon til å holde meg gående og være sunn og flink! Jeg gikk på lavkarbo og gikk ned i vekt på denne tiden i fjor, men så ble jeg gravid før jeg nådde målet mitt! Har alltid slitt med kroppen min og det var vanskelig å se magen vokse selv om jeg var gravid! Nå er det 11 uker siden gutten min kom er jeg er kjempeklar til å nå målet mitt nå! Jeg vil ikke bruke resten av livet på å være misfornøyd med meg selv. Har også noen kg igjen fra graviditeten + MANGE fler som skal bort! Er heller ikke så veldig rik, og derfor hadde denne pakken hjulpet meg mye!

  Klem fra Malin!
  Mail: malin-93@live.no

  SvarSlett
 67. Hei så spennende. Den har jeg lyst til å vinne, fordi jeg veier sikkert 20 kilo for mye og tror jeg har begynt et nytt og lettere liv ved hjelp av å lese bloggen din og alle tipsene :-)

  SvarSlett
 68. jeg følger med i bloggen din fordi jeg trenger inspirasjon til hvordan å gjøre maten vi spiser sunnere :-) og i tillegg syns jeg bloggen din er veldig fin :-)Og syns jeg fortjener denne pakken fordi jeg trenger å gå ned enda mer, og da hadde denn pakken hjelpt meg med det :-) Kan kontakte meg på hannah2678@hotmail.com om jeg er så heldig å vinne :-)

  SvarSlett
 69. Jeg leser "Min vei til et lettere liv" fordi det er inspirerende å se hvor lett det kan gjøres! Artig å se kreativ matlaging og for å få tips til hva man selv kan finne på. Min daglige dose for å holde motivasjonen oppe , da jeg selv har begynt på lavkarbo nå, og har sånn ca 40 kilo jeg vil ned. Jeg fortjener denne pakken , fordi jeg har vært flink å startet, jeg har vært flink å inkludert denne maten i min familiehverdag, har vært flink å holdt på 1 mnd nå, og skal være flink til målet er nådd.
  Mvh Cecilie ( tigerdama@gmail.com)

  SvarSlett
 70. Heisann! Leser denne fantastiske bloggen din, fordi du motivere meg så godt. Dine blide innlegg og hverdagslige bilder er en fryd for oss som trenger et spark bak for å finne motivasjon. Mangen får det til å virke så enkelt, og det er det nok for mange, men ikke for alle og da er du den rette og følge. Hadde vært supert å vinne denne pakken da jeg hadde følt det enda lettere og klare å følge deg. STÅ PÅ!! Jeg beundrer deg VIREKLIG og håper å nå mine mål, som du har nådd dine!!
  SvarSlett
 71. hadde vært kjekt å fått prøvd dette :) følger bloggen din,da det er viktig for meg med et rett kosthold.Jeg har ME og kan derfor ikke trimme så ofte og mye som jeg egentlig trenger...derfor er kostholdet viktig :)

  SvarSlett
 72. Jeg leser bloggen din fordi den rett og slett er både inspirerende og hyggelig.
  Jeg liker at du holder det såpass enkelt, oppskriftene og ideene er så lette å følge at man ikke mister motet og faller av.

  Og så må jeg benytte anledningen til å gratulere med å ha gått ned 50 kilo, dét er ingen enkel og lett bragd! :)

  SvarSlett
 73. Jeg fikk greie på din blogg på facebook ved at ei venninne likte siden din, noe som passet veldig bra fordi jeg var i start fasen av min nye livsstil hvor jeg selv ikke har gått noe diett, men heller spist regelmessig og tenkt over det jeg putter i meg. Fra da har jeg fulgt deg hver dag, fordi du skriver ryddig, har gode oppskrifter og er en stor inspirasjon. Jeg kunne tenkt meg å vinne, fordi jeg her i huset må klare min nye livsstil helt selv. Vi spiser jo mye av den samme maten osv, men her tar samboer opp godteposen, potetgull posen osv opp omtrent hver kveld. Han er jo aktiv og fremdeles like slank, så får han spiller det ingen rolle, men jeg har vært igjennom et svangerskap og har måtte gå ned 15kg, så har droppet å spise "dritt" hele tiden, men vil gjerne vise samboer at det finnes gode, varierte og andre sunnere alternativer. Men syntes det er så vanskelig å bruke motivasjonen min på å lete meg frem til dette i butikker osv da jeg står alene om det :-) Mailen min er adora_ca@hotmail.com! Du kan kontakte meg der om jeg evt skulle vært så heldig :-)

  SvarSlett
 74. Hei. Kom over bloggen din via hvitstil, og synes den er veldig inspirerende. Jeg må ta et tak selv, et par år med stillesitting og et svangerskap har resultert i 20kg mer enn jeg ønsker. Via din blogg kom jeg inn på funksjonellmat.no for et par dager siden. Skulle til å bestille sukrin og stevia idet jeg ble avbrutt, og siden har jeg glemt det. Pakken hadde kommet kjempebra med, og gitt meg et skikkelig spark bak til å komme igang med et sunnere kosthold. Hilsen Mona, mona_c_e@hotmail.com

  SvarSlett
 75. Hei, jeg synes at bloggen din inspirerer meg. En av grunnene hvorfor jeg leser bloggen din å ikke leser en gang og aldri mer. Du kommer med gode ideer og jeg er interessert i å forandre livsstil. Jeg har hørt om produktene. Kjenner ei som har kjøpt noen av produktene. Jeg er en fast leser, håper virkelig jeg vinner:) det hadde blitt spennende å se hva gode ting og sunne ting jeg har funnet ut om jeg har fått muligheten å vinne dette . Jeg Får en mulighet å utforske nye veier :) takk for de gode ideene:) fra Inger Hilde inger1238@hotmail.com

  SvarSlett
 76. Hei:) Følger bloggen din fordi du har mange gode råd, flotte oppskrifter og tips som gir inspirasjon til andre.Har kjøpt ingredienser til knekkebrødene dine (men har ikke fått tid å bake), og i tillegg fiberfin som er et genialt produkt og sukrin som er et godt alternativ til vanlig sukker. Vil gjerne prøve enda flere produkter fra Funksjonell mat :) Ser fram til mer inspirasjon fra deg. God helg!

  SvarSlett
 77. Jeg syns jeg fortjener en slik pakke fordi det er ingredienser jeg bruker i mitt kosthold til daglig, med unntak av kakene da som kun spises en sjelden gang. Sukrinmelis og mandelmel blir mye brukt her hos meg. Lavkarbo-kosthold er dyrt (men absolutt verdt det) men når man er alene og ikke tjener så godt enda kommer man godt på vei med et par ekstra ingredienser. :) Har gått ned -25 kg på lavkarbo og jeg satser på mer! :)

  SvarSlett
 78. Heisann!
  Eg prøver lukka, for eg har knappast vunne noko før. Så eg let det stå til :)

  Eg les bloggen din av fleire grunnar. Eg snubla over den fordi ein kjenning av meg delte noko på facebook, og eg vart då nyfikjen fordi eg er igang med livsstilsendring sjølv. Eg fann fort ut at dette er ein blogg eg vert både inspirert, motivert og engasjert av!
  Eg er i utgangspunktet ingen blogg-lesar, men din blogg gav absolutt meirsmak!
  Det er ein kunst å sjonglera kvardag med mann, born, jobb og anna, og samstunder ha fokus på seg sjølv. Og i dette tilfellet vektnedgang, og gjera det på ein måte der heile familien kan gjerast sunnare både fysisk ogmpsykisk. Det er alt for mange mødre, særskild, som er for synlege med vektnedgangsplanane sine. Og det er ikkje bra for borna sin del, særskild.

  Stå på, du gjer ein flott jobb!
  Og om eg vinn eller ei spelar inga rolle, eg fekk no skrytt av deg - det er viktigast :):)

  Helsingar frå ivrig lesar, LinnHelen--<--<--@

  (om eg er heldig skal eg senda deg meir personalia :) )

  SvarSlett
 79. Heisan! Leser bloggen din fordi det gir meg inspirasjon, har selv gått ned en del kilo, men kom inn i feil spor og gått opp litt igjen. Når jeg fant deg på facebook og etterhvert bloggen fikk jeg sparket jeg trengte for å snu om. Er såå imponert over deg og viljestyrken din. Stå på og fortsett og inspirere oss:-) Vet ikke om jeg fortjener pakken mer enn andre men har lyst å prøve ut produktene.
  Åse (aasepollestad@hotmail.com)

  SvarSlett
 80. Hei!

  Denne konkurransen blir jeg gjerne med på! Jeg fant frem til bloggen din via Hvit Stil, og leser den fordi jeg jobber mot samme mål som deg, nemlig et lettere liv. Er godt på vei, men har enda et stykke igjen, og her på bloggen din finner jeg masse inspirasjon!!
  I og med at hvitt sukker og alt av hvetemel og søte saker er kuttet ut fra kostholdet( i tillegg til at dette ikke gjør noe positivt for kroppen, har jeg fått påvist at jeg ikke tåler det..), hadde det vært supert å fått testet ut Funksjonell Mat sine produkter, så kanskje det kan bli et lite stykke kake med god samvittighet likevel ;)

  Cecilie (c_kvernevik@hotmail.com)

  SvarSlett
 81. hei :)
  jeg leser din blogg rett og slett for at du og bloggen din er en stor inspirasjonskilde for meg, og jeg finner det spennende å lese om et alternaltiv til sunnere mat. har prøvd ut en god del av oppskriftene du har delt med oss lesere, og må bare få si at alt jeg har prøvd smakte fantatisk!
  jeg syntes at jeg fortjener denne testpakken fordi jeg er kjempeglad i å prøve ut nye og sunnere oppskrifter og dele resultatet med resten av familien.

  Hilsen Aud-Tora

  SvarSlett
 82. heisan så flott. Jeg liker å følge bloggen din da gir meg inspirasjon til et lettere liv, OG DET TRENGER JEG. har før gått ned, men opp igjen, så bloggen din gir meg ideer til hvordan jeg kan gå ned igjen og så holde vekta fremover også.
  jeg ønsker pakken da jeg MÅ starter opp igjen med lavkarbo for å gå ned igjen, og har merket før at når varene er i hus er det lettere å komme igang. også får jeg prøved å lage noe at det gode i bloggen din :)
  Ha en kjempe helg :)
  min epost : gittegg@gmail.com

  SvarSlett
 83. Jeg leser bloggen din fordi jeg er interessert i naturlig mat og kunne tenkt meg til flere produkter fra funksjonell mat. Min mail adr er S.Pedersen_76@hotmail.com.

  SvarSlett
 84. Hei!
  Leser bloggen din fast, og følger deg på facebook og instagram :) Følger deg fordi du er en så fin inspirasjon i hverdagen, og du er så "vanlig"! Du forteller om hvordan man kan gjøre både hverdagen og fest "lettere" og sunnere, på en egentlig veldig enkel, men flott måte. At du, en "helt vanlig" person som svært mange kan identifisere seg med, har klart å endre livsstilen på denne måten, får meg til å tenke at også jeg og alle andre kan klare det. Du er menneskelig, byr på deg selv og dine tanker, og er et godt forbilde! Det virker langt fra umulig å nå målene man har satt seg når man har deg som inspirasjon. Du gir nok mange håp og hjelp til å bli litt sunnere :)
  Gode hilsner og god helg! Venter allerede på neste innlegg.
  - Sarah Amundsen :)

  (Gimleveien 28, 1777 Halden)

  SvarSlett
 85. Jeg beundrer det du har klart å gjennomføre. Ønsker at jeg hadde samme styrke som du. Det siste året har jeg gått opp 10 kg. Vet godt at det kun er meg som kan gjøre noe med det. Stå på videre du og fortsett å dele med oss :)

  SvarSlett
 86. Hei, leser bloggen din hver dag, fordi at eg får sånn inspirasjon av deg :)
  E morsomt å lese om korsn du har det, og korsn du tar utfordringer på strak arm <3
  Kunne tenkt meg den gavepakken din, for har så lyst til å prøve ut dettan, men har ikke sparka meg sjøl bak hardt nok enda t å ta kjøreturen fra setermoen til Finnsnes eller Narvik enda ;P
  Å så va det jo de pengan da gitt :p

  SvarSlett
 87. Hei.

  Ønsker gjerne å vinne denne flotte pakken:)
  Har bakt havrekjeksene dine mange ganger, og de er en slager her i huset.

  SvarSlett
 88. Å,den pakka hadde vært midt i blinken:)
  Jeg leser din blogg fordi du er en stor inspirasjon og jeg finner så mange flotte opskrifter her inne:) du har så mange bra tips:)
  Jeg fant ut om disse produktene gjennom din blogg og fant ut at dette er mye bedre enn mange andre sukkererstatninger.jeg vil veldig gjerne vinne den pakka så jeg kan teste og prøve ut litt flere produkter. Trenger sånt i kostholdet mitt nå etter en slankeoperasjon og livsstil endring:)
  Legger igjen mailen min:
  skautorp@gmail.com

  SvarSlett
 89. Jeg leser din blogg fordi du er til stor inspirasjon og jeg finner så mye bra oppskrifter og gode tips her:)
  Jeg vil gjerne vinne den pakk så jeg kan teste ut disse produktene:) og jeg trenger slike produkter i kostholdt nå etter en slankeoperasjon og livsstilsendring. Kom over disse produktene på bloggen din og de virker veldig fine.til nå har jeg prøvd andre sukkererstatninger,men dette virker så mye bedre:)
  Legger igjen mailen min:
  skautorp@gmail.com

  SvarSlett
 90. Jeg leser bloggen din fast siden du har gode oppskrifter, skriver bra, er en super motivator og har kjempe gode tips til hverdagen og til vektnedgang.

  Jeg ønsker så denne pakken slik at jeg kan fortsette min vei til et lettere liv. Denne hadde motivert meg til å fortsette med sunn mat og en bedre helse! Vil også legge med at jeg er stolt av at jeg har kommet så langt som jeg har, med å (prøve) å endre kosthold og trene mer og at jeg faktisk har kommet ned 11 kg.

  Ha en fin helg, du er så flink!

  Hilsen Tine :)

  Tinesusannopsahl@hotmail.com

  SvarSlett
 91. Jeg vil være med!!
  Jeg husker ikke hvor jeg fant bloggen din, men fra dag 1 har jeg fulgt deg fast. Mange av dine oppskrifter frister i hverdagen, hvor man ofte går tom for ideer til hva man skal lage!

  Tja hvorfor jeg skal vinne... Etter å ha vært sausa-forkjølet en stund nå, og retten og sletten mat-og slankelei i tillegg ville dette vært en super dytt i riktig retning! ingenting er bedre enn god motivasjon!
  Ha en riktig god helg!

  janne

  SvarSlett
 92. Oj, der var det mye snacks! Kunne veldig gjerne tenke meg å prøve noe av alt det!

  Grunnen til at jeg følger din blogg? Fordi du inspirerer så mye, til å lage sunn mat vel! :)
  Og hvorfor jeg burde vinne? Fordi jeg har veldig øyst til å prøve de ulike "1-2-3" pakkene. De ser såå gode ut! :)

  SvarSlett
 93. Spennende!
  Denne pakken håper jeg å vinne, da jeg er veldig glad i å bake og har lenge tenkt på å prøve dsse produktene, men ikke kommet så langt:|
  Jeg er innom bloggen din så og si hver dag, da jeg blir inspirert av dine tips til mat, matpakker o.l. Og ikke minst, så ønsker jeg å bli inspirert til å være like flink som deg, når det gjelder å holde seg til det sunne. Du imponerer meg!
  JEg har akkurat falt litt ut på sukkervognen igjen, men SKAL klare å komme meg tilbake. Hvorfor skal ikke jeg klare det, når du klarer det? ;)

  Høst-hilsen fra Linn (linnellingsen33@hotmail.com)

  SvarSlett
 94. Har visst skrevet flere ganger jeg, trodde ikke det kom med den første gangen. Beklager maset ;)

  SvarSlett
 95. Sommeren 2012 begynte min kamp mot kiloene og livsstilsendring. En forandring som har tatt mye tid og engergi - men som jeg bestemte meg for å gjennomføre. Jeg er komme godt igang og enda mer energi kom da jeg fann din blogg. Du er en fantastisk flott forbilde og inspirasjonskilde! Du kan virkelig flytte fjell med viljestyrken! En liten "matpakke" hadde hjelpt meg på min vei - som fattig student og med ett ønske om å flytte fjell og kilo ;-)

  SvarSlett
 96. Jeg leser bloggen din hver dag for du gjør det så "enkelt". Med enkelt mener jeg ikke at slik livsstilendring er enkelt - men synes ikke du framstiller det så avanser. Huff, ikke lett å forklare. Håper du skjønner:)

  Tja, hvorfor jeg fortjener pakken...jeg ønsker meg ihvertfall pakken slik at jeg kan prøve disse spennende produktene.

  Hilsen
  Marina

  mala3(alfakrøll)online.no

  SvarSlett
 97. Hei:)

  Jeg leser bloggen din fordi den er så inspirerende. Kom over en artikkel om deg i en avis, og ble så skuffet siden du "bare" hadde en facebookside, fordi jeg har ikke facebook selv, så jeg trodde ikke jeg kunne følge deg..;) Ble så glad når jeg fant ut at du hadde laget blogg..:D
  Jeg fortjener å vinne denne pakken fordi jeg leser bloggen din opptil flere ganger for dag;), jeg er student og trenger riktig mat for å få hjernen til å fungere (pluss at min studentøkonomi ikke gir rom for så veldig dyre varer), jeg ønsker å prøve ut varene... og fordi jeg kjemper hver dag for å leve sunnere:)

  SvarSlett
 98. Følger deg fordi jeg har STORE planer om å bli litt sunnere i matveien , men foreløpig har det blitt noen små framskritt. men jeg følger med og plutselig en dag, da....... hilsen Merete

  SvarSlett
 99. Jeg mener jeg fortjener og vinne fordi jeg har motivasjonen og viljen på plass. Men ettersom økonomien er litt værre så hadde det vært kjekt og vinne en startpakke, for da er det jo bedre og få byttet ut med en gang istede for litt etter litt. Kjenner meg veldig igjen i historien din, men jeg prøver og ta tak før det blir for mange kg. Har gått opp 12 kg på bare noen mnder nå..

  SvarSlett
 100. flott konkurranse:) jeg håper å vinne denne premien fordi jeg sliter med å gå ned i vekt og få innarbeidet gode rutiner. og det er også grunnen til at jeg leser din blogg: finn inspirasjon:)her plukker jeg opp gode tips og inspirasjon til å gjøre bedre valg når det kommer til mat og mengde :) du har en flott blogg! :)

  om jeg vinner kan du kontakte meg på : siw_rita_f@hotmail.com

  SvarSlett
 101. Jeg leser bloggen din fordi den er veldig inspirerende.. Jeg har nylig hatt en slanke operasjon og må jo da også legge om på kostholdet i tillegg..
  Jeg kan ikke ha for mye sukker nå og må derfor ha erstatninger som f.eks sukrin o.l. så denne gavepakken hadde passa meg ypperlig..
  Får krysse det som krysses kan for at jeg er så heldig og vinner til en forandring :D

  Mailen min er linnmyr@gmail.com , ellers kan jeg nås på bloggen (tror du kommer inn på den om du klikker på navnet mitt her) ;)

  SvarSlett
 102. Jeg leser bloggen din rett og slett fordi den er kjempe motiverende! Jeg prøver å ha en sunn livsstil og gå ned i vekt! :)

  mariagulliksen@hotmail.com

  SvarSlett
 103. Jeg ønsker meg denne pakken!!
  Fordi:
  -jeg har gått ned 13,5kg på egenhånd ved å kutte ned på karbohydrater og trene
  -kan lite om lavkarbo, men ønsker å lære
  -vil ha et kosthold som jeg kan leve med, dvs med kaer innimellom
  -jeg leser bloggen din for inspirasjon

  SvarSlett
 104. Begynte å følge deg på Facebook ganske tidlig, og har fortsatt her på bloggen. Du er en uendelig stor (men liten i kropp ;) )inspirasjonskilde, som viser at man kan kombinere et stressende dagligliv med et sunt kosthold. Du viser at man kan spise normal mat, og kose seg innimellom, noe som er motivasjon i seg selv.

  Jeg syns jeg fortjener å vinne fordi jeg er en ung jente på 19 år som, etter å ha gått ned 10 kilo ifjor, har begynt på'n igjen. Etter en familiekrise la jeg på meg alle kiloene, noe som har slitt forferdelig på selvtilliten. Nå skal jeg snart flytte for meg selv, og jeg har ikke råd til å unne meg slik mat. Jeg vet med meg selv at dette kunne hjulpet meg til å gå ned enda mer, bake sunnere bakst på lørdager og leve litt sunnere og lettere i hverdagen!

  Krysser fingrene!

  SvarSlett
 105. Så spennende premie :-D Jeg begynte å følge deg fordi jeg syntes at du er en utrolig inspirasjon innen livsstilsendinger! Jobber med å endre min egen livsstil for øyeblikket, og derfor hadde denne gavepakken vært veldig kjekk å få :-)

  SvarSlett
 106. Har bursdag den 25, passer bra med den gaven;)

  SvarSlett
 107. Hei Jeg synes att jeg fortjener pakken da jeg sluttet og røyke april 2011 etter 30 år,men jeg la på meg 10kg som jeg sliter med :(men du har gitt meg mange gode råd på bloggen din :) leser mindst 2 gange daglig og nå skal jeg bli kvitt dem takke være deg :) Mvh.Susanne

  SvarSlett
 108. Takk for en kjempefin og inspirerende blogg. Det mest spennende her er alt det gode og fantasifulle du lager. Jeg fortjener det fordi jeg etter en litt sløv sommer trenger å komme igang igjen med lavkarbo :) Lykke til videre :)
  Aina

  SvarSlett
 109. Jeg leser bloggen din fordi den gir meg inspirasjon til både å spise sunnere og lage sunnere mat. Ikke minst å smøre sunnere matpakke til sønnen min:)

  SvarSlett
 110. Leser fordi du har en inspirerende blogg med funksjonelle og realistisk løsninger som er til hjelp på min vei til et lettere liv. Det at du ikke er fanatisk i matveien, kan kose deg og har like mye fokus på mosjon som kosthold, det liker jeg. Flott at du deler og gir så mye av deg selv og din tid. Stå på! <3 Hvorfor skal jeg vinne? Fordi jeg fortjener ei oppmuntring og trenger å prøve disse produktene. Helgeklem fra Trude ** Wensel@online.no

  SvarSlett
 111. Jeg fortjener gaven da jeg har bursdag den 25 mvh torill

  SvarSlett
 112. Jeg synes du har en kjempefin blogg, og den har jeg lest helt fra starten:-) Men først fant jeg facebook-siden din ved en tilfeldighet;) Jeg har blitt inspirert av deg til å legge om kostholdet for å bli sunnere og å gå ned noen kilo. Har funnet masse fine oppskrifter! Leser bloggen daglig! Synes det er kjempebra at du legger ut link på facebook!
  wenche@ntebb.no

  SvarSlett
 113. Jeg leser Min vei til et lettere liv, fordi jeg finner denne bloggen veldig inspirerende. Jeg er veldig glad i mat, og på denne bloggen finner jeg oppskrifter som ikke er umulig å lage. Vanlig hverdagskost og det liker jeg. Og jeg misunner deg som har greid å gå ned så mye i vekt. Jeg sliter ikke med vekten, men vil gjerne gå ned noen kilo. Det at du greide å gå ned 50 kilo inspirerer meg. Når du greier å gå ned 50 kg, så skal jeg greie å gå ned 4, tenker jeg! Men det er visst ikke så lett, så viljestyrken din er et forbilde! Hvorfor jeg fortjener å vinne er alltid vanskelig å svare på. Der har jeg dessverre ikke noe konkret å komme med. Men jeg har bare hørt så mye bra om produktene og har aldri prøvd dem. :))

  SvarSlett
 114. Hei, jeg fikk anbefalt bloggen din av ei venninde som hadde kommet over den da hun søkte på noen oppskrifter. Jeg syns det du har fått til er helt fantastisk og er takknemmelig for at du deler. Jeg har nettopp blitt diagnostisert med lavt stoffskiftet, og insulinresistens og er i startfasen av en livsstilsendring som vil berøre men, min mann og vår datter. Forhåptentligvis vil jeg klare det, og se positive forandringer og nå målet om god helse for hele familien. Du er iallefall en inspirasjon og det er arti å lese bloggen din å få tips og råd. Det hadde vært supert å få litt starthjelp til mine nye matvaner, ;) God helg!

  SvarSlett
 115. Jeg følger bloggen fordi den inspirerer meg til å spise sunt, og til å lage fristende, sunn, naturlig mat til hele familien.
  Jeg kommer stadig tilbake hit, både pga fine oppskrifter, gode tips og fristende bilder!

  SvarSlett
 116. Ønsker å vinne fordi jeg har fått en skjønn gutt, og vil få av meg kg jeg la på meg i svangerskapet og etter. Du er en inspirasjon!!!! Tusen takk:)

  c.reinfjell@gmail.com

  SvarSlett
 117. Tusen takk for en fin blogg! Prøver selv å kvitte meg med flere kg, og siden din inspirerer! Nok en gang; takk! ;-)

  SvarSlett
 118. Dette er produkter jeg hadde sett veldig pris på å vinne da jeg er bruker av de!
  Kjempeflott blogg du har som jeg følger med på hver dag!=)

  Mvh Lina Johansen, Skånevik

  SvarSlett
 119. Hei :)
  Jeg er innom bloggen din og titter hver dag! Jeg vil nå påstå at bloggen din er den siden som gir meg mye inspirasjon til å lage lavkarbo mat og bakevarer:)
  Jeg er helt ny på dette med lavkarbo-mat og det er jo et helt hav som ikke er lett å orientere seg i:( Og du gir meg mange ideer som gjør det lettere for meg å leve et sunt liv samt å gå ned kilo. Du er fantastisk menneske som er inspirerende ;)
  Hilsen
  lenaandersen@getmail.no

  SvarSlett
 120. hei. jeg fant deg på facebook jeg. så begynte jeg å lese bloggen din. en helt fantastisk motivasjons kilde. er i god gang med ett lettere å sunnere liv takket være deg. har gådd ned en hel del kilo siden jeg staret.
  hvorfor akkurat jeg burde vinne? kanskje jeg får bakelysten til bake.:) for den la jeg på hylla da jeg skulle starte ett sunnere lit . uten sukker :)
  min mail er camilla.skagen@gmail.com

  SvarSlett
 121. Hei!
  Jeg bare digger matpakkene du lager. Blir glad hver gang jeg åpner bloggleseren og ser at det er et innlegg skrevet i din blogg. Spesielt matpakkeinnleggene.
  Mange flotte kommentarer her og mange som fortjener den flotte pakken. Lykke til med valget :-)

  Eileen.ma.jo@gmail.com

  SvarSlett
 122. hei. du har en utrolig fin blogg. skal gifte meg til neste år og har nettopp født en nyderli liten jente. her er treningen i full gang og har allerede gått ned 13 kg. skal enda ned ca 15 kg så her står æ på for fullt. bloggen din gir meg insperasjon til å spise sundt og faktisk tenke over hva man putter i seg.

  tusen takk for alt du legger ut. har startet opp min blogg i håp om at andre kanskje får like mye insperasjon hos meg som det jeg får hos deg (lillefamilie.blogg.no) cila23@hotmail.com

  SvarSlett
 123. Inspirerende å lese om din vei til et lettere liv. Har sjøl MANGE kilo som skal av og er på leit etter alternativ kost som kan hjelpe meg på veien. Pakken din såg akkurat ut som noe eg treng her i huset...

  SvarSlett
 124. Jeg er fast følger av bloggen din! Jeg studerer til ernæringsfysiolog og synes din historie er utrolig inspirerende :) Jeg ønsker så utrolig å ha prøvd en del av varene før jeg skal gi menyer videre til pasienter! Da ville jo en slik startpakke ha hjulpet meg langt på vei:)
  Og kanskje kan jeg få lov til å vise dem din inspirerende blogg!?! Så kan de lese om en som har greid sg så bra som du :)
  Hilsen OddveigJorunsdotter Andersen

  SvarSlett
 125. Jeg snublet over bloggen din for 2-3 mnd siden. Følger også på instagram. Dine prestasjoner er helt fantastiske, og du er en stor inspirasjon. Jeg er opptatt av å lage gode, varierende måltider,selvfølgelig sunne. Gøy å se fine matboks bilder.
  Mannen i mitt liv har cøliaki, noe som betyr at mye av det han spirer inneholder MYE karbohydrater. Hadde vært gøy å vinne, men uansett fortsetter jeg å følge deg, du inspirerer!

  Kristine

  Kristine.stubben@gmail.com

  SvarSlett
 126. Hei hei.
  Jeg syns du har en flott blogg, den innspirerer meg til og spise sunt. Jeg har dessverre ikke vært så opptatt av og spise sunt i sommer og har lagt litt på meg av den grunn, jeg er i tillegg gravid så jeg burde ha spist mer sunne ting.
  Men etter at det var bilde av deg i avisen i høst og jeg fant veien fram til bloggen din, har livet mitt endret seg litt.. Jeg har begynnt og spise mer sunn mat, og maten du lager ser utrulig god ut i tillegg så da er det jo nestn sånn at man MÅ prøve å lage disse rettene. Jeg har en datter fra før som er snart 3 år, hun er ganske så kresen på mat, men etter at jeg begynnte og servere matn i matboksen litt mer kreativ og lage dine gode retter har hun fått sansen for mat igjen. Gleder meg til og følge bloggen din videre.
  God Helg :D

  SvarSlett
 127. Å, den pakken hadde bare vært super å ha i hus!!
  Jeg plumpet over bloggen din ved en tilfeldighet, og har vært fast leser siden da!! Har lupus/SLE og lavt stoffskifte, og pga kortisonbruk er ikke vekta det den engang var :( Hos deg finner jeg tips og oppskrifter som er inspirerende!Jeg syns jeg fortjener å vinne denne pakken for akkurat nå trenger jeg et lyspunkt i hverdagen :(

  SvarSlett
 128. jeg følger bloggen din og du er en inspirasjon på den "normale" slanke måten som alle kan:) Jeg har til nå gått ned 15 kg, har ti kg igjen og klare ikke komme videre. Trenge virkelig dette for å finne motivasjon og glede nok til å fortsette. S-pover@live.no

  SvarSlett
 129. Jeg leser bloggen din, fordi den er spennende og full av inspirasjon! Jeg vil gjerne gå ned i vekt, men har slitt med å finne på mat å spise! Men av din blogg, blir jeg så inspirert. Du lager jo så mye god mat!!!
  Er så glad for at du deler det med oss!

  biancab200@hotmail.com

  SvarSlett
 130. Hei. Jeg leser bloggen din fordi den motiverer og inspirerer meg til å legge om kosten.
  Jeg har lenge lett etter "sunn" kake og denne pakka hadde vært helt topp å kunne prøve :)
  mettelien@hotmail.no

  SvarSlett
 131. Jeg kom over siden din på facebook da tanta mi nevnte en knekkebrød oppskrift. Jeg ble hekta, og begynte å følge bloggen din da du la ut den! Du inspirerer til å spise sundt :) Jeg er veldig kresen på mat, så det er ikke alltid så lett å komme på gode, sunne retter. I tillegg har jeg høyt kolesterol (av den arvelige typen) og har i det siste fått beskjed om å kutte drastisk ned på sukker! Dette er ikke den letteste oppgaven...men jeg har kjøpt inn Sukrin og prøver å bruke det som erstatning på f.eks havregrøt.
  Pga kolesterolet (og vekta) prøver jeg også å gå ned i vekt.. Men som student er det ikke så lett, spesielt ikke når pengene ikke strekker så langt som de gjerne skulle gjort. Det hadde derfor vært til stor hjelp å vinne den pakka ;)

  k.oset89@gmail.com

  SvarSlett
 132. Heisann :)
  Jeg ble anbefalt en oppskrift på facebook-siden din, og etter det ble jeg hekta. Synes det var stas når du laget deg blogg - og er innom hver dag for inspirasjon. Jeg er veldig kresen på mat, så det er ikke så lett å komme på sunne, gode retter. Men der er du til stor hjelp! ;)
  I tillegg har jeg høyt kolesterol (av den arvelige typen) og har nylig fått beskjed om å kutte drastisk på sukker. Jeg gikk til innkjøp av Sukrin, men har så langt bare testet den på pannekaker og havregrøt. Vil veldig gjerne prøve flere produkter, som kan hjelpe meg ned i vekt (jeg er litt overvektig - og det er ikke bra for meg pga kolesterolet) men som student er det ikke så lett å få pengene til å strekke til. Å vinne denne pakka hadde virkelig hjulpet meg litt på vei :)

  SvarSlett
 133. Jeg leser bloggen din fordi du er en fantastisk inspirasjon når det kommer til å spise sunt! jeg har leeenge prøvd å gå ned i vekt, men det er ikke lett...i tillegg elsker jeg matpakkene du lager og har selv bestilt matboks og produkter jeg kan bruke for å få til supre matpakker til lille snuppa mi :)

  SvarSlett
 134. Hei.
  Jeg må innom bloggen din hver dag, det er så kjekt å følge med. Er blitt så inspirert til å spise sunnere. Jeg er av de som er gått til innkjøp av Sukrin,og nå er jeg stadig på leit etter nye sunne oppskrifter. Går hardt på knekkebrød her i huset med 4" voksne".
  Anita

  SvarSlett
 135. Hei hei! :-)

  Jeg leser bloggen din fordi du er en stor inspirasjon til å forandre livsstil, og det er utrolig å lese hva du har og får til. Du er er stort forbilde og kommer med mange flotte oppskrifter som jeg prøver å få brukt daglig. Jeg vil gjerne ha denne pakken da jeg har fått påvist både gluten og melkeallergi. Nå vil jeg ha litt hjelp til å starte å forandre min livsstil. Er ikke lett å kutte ut gluten og melk så fort som jeg bør gjøre nå. Spesielt ikke når nærbutikkene mine kun selger tørre og ekle glutenfrie brød, og jeg ennå ikke har fått testet ut slike produkter for å se om de kan gi meg muligheten til å klare å leve uten gluten. Det er utrolig vanskelig, og kunne trengt de produktene der for å få et lite spark i rumpa. Det er også vanskelig da jeg bor hjemme hos min mor med mange barn, og vi ikke har så god en inntekt. Det blir fort dyrt med slike produkter, og ennå vanskeligere når det kun er meg som sliter med dette. Håper jeg vinner! Stor klem fra meg:-) Mdjupvik@gmail.com

  SvarSlett
 136. Hei:) eg storkosa meg når eg les bloggen din, etter eg bynt å les den så fikk eg et litt anna syn på vektnedgang. Nemli at det e ei livatilforandring og ikke bare en diett..å på 8 uke har eg gått ned 11,8 kg:)! Å har trua på at det ska fortsett å gå bra:) me den gavepakke så åpne det jo før å prøv ut nye oppskrifte, kanskje noen av dine?:)
  Keep up the good work, utrulig inspireranes og motiveranes lesing:)

  mlyngmo@yahoo.no

  SvarSlett
 137. Hei!!

  Ønsker veldig veldig vinne denne pakken da jeg er gravid, og har nettopp fått vite på at jeg har sukkerintoleranse, jeg har valgt å legge om kosten nå helt, da bebin fort blir stor (hadde nok dette med førstemann uten at man visste det, da han veide 4600g) Tenker ikke på annet en kost om dagen og kjenner det er fryyyktelig godt å legge om til lavkarbokost så jeg kan slappe av siste mnd, men dette er dyrt!DERFOR ønsker jeg veeeeldig å vinne!!

  Du er en kjempe inspirasjon for mange! Takk!!

  Krysser fingre!

  carina_stoen@hotmail.com

  SvarSlett
 138. Hei!
  Jeg ønsker å vinne pakken da jeg er over gjennomsnittet interessert i kosthold :) Jeg studerer ernæringsfysiologi, og har funnet bloggen din utrolig motiverende! Du gir så mye av deg selv, og for andre som skal gjennom det samme, så er det å lese bloggen din et godt hjelpemiddel! Jeg ønsket meg gaven fordi det er mange av dine oppskrifter jeg ønsker å teste ut selv, da jeg skal lære dette videre til andre!
  Det hadde også vært veldig kjekt om jeg kunne få lov å anbefale bloggen din videre til noen av de jeg møter som skal gå en lang vei, med mål om å få et lettere liv?!?
  Mvh. Oddveig Andersen
  Epost: oddveiga86@hotmail.com

  SvarSlett
 139. Hei hei:-) takk for en super inspirasjon og en flott blogg:-) jeg følger både deg på face og bloggen:-) jeg er en jente på 20 år. Den 3 september endret jeg kostholdet mitt! Fikk plutselig et spark i baken, men det hjalp, etter en måned var 9 kg borte, og to kg til har også gått bort. :-) elsker å lage sunne varianter av gode ting, og da hadde denne pakka vært super!! :-):-)

  S-naveru@online.no

  SvarSlett
 140. Sier bare: Knall blogg du har !!!!! Takke-klem fra Porsgrunn :)

  SvarSlett
 141. Oisann! Dette hadde virkelig vært noe for meg, har nettopp fått diabetesdiagnosen og jobber med å legge om kosten :)

  SvarSlett
 142. Hei!
  Jeg setter så pris på bloggen din og det du deler! DU gir virkelig inspirasjon på tross av at jeg er tung i baken og vanskelig å få ut av soffaen... Jeg følger stadig med på dine ting og jeg kjenner du inspirerer såpass at jeg tankemessig kommer i endring! Takk for det. Jeg signerer her for å delta også i konkurransen din for da kan jeg kanskje få prøve lavkarbobrød osv. Jeg baker jo litt av og til, men kan trenge gode tips om nye produkter! På forskudd ønsker jeg å gratulere med dagen den 23oktober! Jeg hadde min for noen få dager siden bare - håper du får en fantastisk bursdag! God hilsen, Siw Elisabeth
  elisher@hotmail.com

  SvarSlett
 143. Jeg leser bloggen din daglig, den gir motivasjon og inspirasjon til og tenke sunn mat. Syns matpakkene og fruktfatene du lage til din gutt, er så morsomme og innholdsrik, kjempe gode ideer til matpakker til min gutt på 3 :-)
  Har ei jente på 2 mnd, henger enda noen kg igjen etter svangerskapet, hvor jeg la på meg 22 kg.
  Når man bor på "bygda" kan det til tider være en utfordring og skal være sunn, da det kan være vanskelig og finne gode matvarer og sunne produkter. Hadde derfor vært kjempebra og vinne denne gavepakken for og få !et spark bak" til og komme i gang :-)

  SvarSlett
 144. Heisan!! Dette er virkelg noe for meg å vinne:) Jeg følger med på bloggen din og blir virkelig inspirert. Holder selv på å legge om til Grovkarbo så dette hadde vært midt i blinken.:) Må si til slutt at du har en veldig inspirerende blogg som er moro å følge med på.

  SvarSlett
 145. Ååå veldig gjerne, veldig kjekk blogg, mye inspirasjon :)

  SvarSlett
 146. Først av alt,er jeg mektig imponert over dine valg. Du bør jobbe for folkehelsa.
  Så til Sukrin. Et produkt jeg bruker, koster noe mer, er verdt hver ei krone.Har en diabetiker i hus, og har snudd kosten. Nå står det mentale igjen, en like stor, om ikke større oppgave å bistå med.
  Håper mange følger dine råd, og greie omstillingen mentalt også. Du gjør en kjempejobb. Lykke til videre.
  Trine. parskjev@online.no

  SvarSlett
 147. Jeg leser bloggen din for å finn inspirasjon til alle dagens måltid, og finne tips til å gjøre alt litt sunnere! :D

  SvarSlett
 148. Jeg følger med på bloggen din fordi jeg synes det er spennende, spesielt siden jeg prøver å bli mer fokusert på rett mat for min kropp, å følge hverdagen til noen som er flink til å velge sunn mat, men som også gjør den morsom!
  Har hatt mye problemer med det å spise rundt andre på grunn av overvekt, noe som er veldig synd, siden mat kan være veldig hyggelig og sosialt, derfor synes jeg det er deilig å se at du pynter opp og gjør maten din/deres spennende og morsom å spise :) Det for meg gjør hele mat-konseptet mer fritt og ikke så seriøst for meg som det har vært i mange år.
  Det er også veldig fint å få middagstips de dagene man ikke har peiling på hva man skal lage!

  Jeg har akkurat begynt å finne ut hva jeg kan bake uten at det blir for tungt for magen. Jeg har aldri vært særlig glad i brød, så her går det mye i knekkebrød. Skulle gjerne hatt denne pakken, da jeg lengter etter å finne/bake frem et brød jeg faktisk synes er godt og spiselig :)

  millahckn@hotmail.com

  SvarSlett
 149. Hei, jeg er med! Jeg leser bloggen din hver dag, og er du er såå flink! jeg er veldig opptatt av å spise sunt, og denne pakken hadde vert genial for meg! jeg er student, og har derfor ikke råd til slike matvarer ellers! flott konkurranse!:)

  SvarSlett
 150. Super pakke. Dette hadde vært toppers å ha. Så kunne man prøvd ut noen oppskrifter og fått et lite spark bak.

  SvarSlett
 151. Hei :)

  Jeg leser "Min vei til et lettere liv" fordi den er inspirerende ! Jeg gjennomgår selv en kamp mot vekten, og sprekker igjen og igjen, mister motivasjonen og gir opp. Denne bloggen hjelper meg til å tenke annerledes, få innspill i enkle forandringer til god mat og helse. Ved at noen har klart det før, gjør det mye lettere å fortsette fordi om jeg har en dårlig dag eller tre.

  Takk for at du har denne bloggen !:)

  SvarSlett
 152. Jeg leser bloggen din fordi jeg syns den er inspirerende :) Jeg liker å lage mat og er opptatt av å ha et sunt kosthold! Dessuten syns jeg at du er et godt forbilde for andre småbarnsforeldre. Du viser at det er fullt mulig å legge om kostholdet selv om man har barn, du oppmuntrer familien din til å spise sunt og viser at det kan være like kjapt og lønnsomt å lage sunn mat til hele familien, som å lage pasta med pølsebiter (feks) :P
  Takk for inspirasjon og en interessant blogg!

  SvarSlett
 153. Hei! Jeg ønsker som alle andre å vinne denne gavepakken. Jeg er på vei nedover, men har hatt en BMI på over 50 før jeg ved hjelp av lavkarbo-kur har kommet ned til 46. Jeg har fått bevist at det fungerer, så det er flott at disse produktene er blitt lettere tilgjengelig. Da er det bare å krysse fingrene :-)

  SvarSlett
 154. Dette hadde vært den perfekte start for meg=)
  jeg begynte å følge deg på fb for litt over 2 mnd siden og syntes du er så flink. Jeg skal starte samme reise som deg, skal nede ca 40 kg om ikke mer. men trenger det siste dyttet og dette hadde bare vært supert

  mvh Linn

  SvarSlett
 155. Jeg leser bloggen din forti den motiverer og inspirerer meg til å leve et sunt og godt liv som ikke bare består av en diett på kylling og brokkoli. Jeg vil gjerne vinne disse produktene fordi jeg er verdens største kake og sukker monster som sliter med å holde seg borte fra disse fristelsene, og kansje disse prosuktene da kan hjelpe meg på god vei med å finne sunne varianter av snop o.l. :)

  Hanne B. Dahle
  45443072
  Hanne_dahle@hotmail.com

  SvarSlett
 156. Hei,
  Kom over bloggen din når jeg søkt oppskrifter til litt sånn lavkarbo mat. Begynt å lese og se den utrolig du har gjort med kroppen. I 2005 jeg var med i TVNorges Slankekrigen. (Jeg er den Amerikaner som dro hjem først fra den Norsk Lag) Jeg gikk ned 26.5kg da. Men har siden gått opp igjen til nesten start punkt av da jeg begynt på Slankekrigen. Mange forskjellige grunner, men jeg er bestandig på utkikk etter måte å leve sunt og spist godt. Jeg elsker å lage mat og er vant til å bruke hvetemel og smør og sukker....men undersøker ny produkter å bruke i matlaging som kanskje ikke blir så farlig for kroppen og hjelper meg forsett å spise godt, men samtidig være snillere mot kroppen min. Dette vektkamp blir en for evig affære...og det eldre jeg blir det mer jeg setter pris på hva jeg puter i munnen og tenker mer over det.
  Hadde vært spennende å få prøve disse produktene. Men uansett om jeg vinner eller ikke, så håper jeg du kan gå inntil detaljer om de forskjellige produkter, hvordan du bruker dem og hva du syns om dem...det hadde vært veldig nyttig. Noen oppskrifter med disse produkter hadde bare vært toppen på det hele :-)))
  Ha en flott dag videre! Vennligst hilsen fra Helgøya :-)

  SvarSlett
 157. Flott og inspirerende blogg:) stå på

  Helsing Therese

  Njoten@hotmail.com

  SvarSlett
 158. Virkelig bra produkter alle sammen. Noe for oss som forsøker å endre kostholdet bort fra vanlig sukker og vanlig hvetemel. Mvh. Greta, pelle.daleng@gmail.com

  SvarSlett
 159. Hei. Jeg leser din blogg fordi du iskriver inspirerende innlegg. Du har flotte oppskrifter og har inspirert meg til å tenke litt anderledes i min måte å lage meg mat på.
  Jeg jobber stadig med omlegging, har gått ned 22 kg, men har flere igjen. Og med ei slik pakke kunne jeg kanskje fått testet ut litt mer oppskrifter på kjøkkenet.

  SvarSlett
 160. Jeg leser bloggen din fordi du er utrolig inspirerende. Du er et godt forbilde for mange, og viser at det fint går an å kombinere et sunt kosthold med familielivet.

  Har selv lagt om kosten og kuttet ut både sukker og hvetemel. Er student, og disse tingene er ganske dyre, så denne pakken hadde hjulpet meg veldig:)
  (e-post: sofie_s_s@hotmail.com)

  SvarSlett
 161. Jeg følger bloggen din for å prøve å komme i gang selv. Jeg spiser mindre, og beveger meg mer, men samtidig er det maten. Jeg har ikke fått prøvd noe av disse produktene du har her, så det ville vært gøy. Kanskje man faktisk klarer å endre matvanene også :)

  SvarSlett
 162. Fra den dagen du starta fbsia di og æ ikke førr etterpå skjønte kem du va,kjente dæ ikke igjen på bildet,sia d har æ lest bloggen og bruke masse av oppskriftan dine :) Nu har æ åsså på sukehuset møtt en overlege som e overbesvist om att rett kosthold kurere maaaaange av våre moderne sykdomma,så nu e har æ lagt om kostholde,ganske lik din måte,for å forbedre imunforsvare mitt ;) Æ bare håpe æ e heldi å vinne denna pakken ;)Hilsen Elin Kvanmo ;)

  SvarSlett
 163. Jeg holder på med en snu-operasjon, vektmessig, så dette hadde vært midt i blinken for meg:)

  SvarSlett
 164. hei, jeg har oxo begyn med å endre min livsstil, du har blitt ,itt forbilde, jeg tenker, tenk om jeg oxo kan være så flink, og det er noe jeg vil være, jeg har laget mange av dine oppskrifter og det er super god, du er et god forbild for oss som ønsker å gå ned i vekt, du burde fått en bemerkelse for den jobben du gjør, jeg kommer å forsette å følge deg og din blogg, hilsen marinanne fosneset
  epost;tjotten.marianne@hotmail.com

  SvarSlett
 165. Leser bloggen din flere ganger i uken...inspirerende og veldig hjelpsom blogg :-)

  SvarSlett
 166. hei, jeg leser bloggen din ofte....jeg har en mann som jeg kunne tenkt meg å prøve dette på. Han spiser veldig usunn mat, å har begynnt å legge seg ut rundt magen...Har vært artig å prøvd dette på han for å se om det fungerer, å siden jeg har hatt en slankeroperasjon så er det veldig viktig at jeg spiser riktig for å få i meg det jeg trenger av vitaminer å mineraler.....Hilsen Aina Jonli...aina_jonli@yahoo.no

  SvarSlett
 167. Takk for en super blogg. Du er råflink!!!! Mye gode råd :) Takke-klem fra hildegunn-lisland@hotmail.com :)

  SvarSlett
 168. Leser bloggen din for den er inspirerende. Kunne tenkt meg de produktene for tilgangen her jeg bor ikke er på topp:)))
  rit-gull@hotmail.com

  SvarSlett
 169. Flinke Berit! Takk for en inspirerende blogg. Du er litt av et forbilde for mange, deriblandt meg :-) Stå på videre! Funksjonell mat hadde vært fint å få prøve. :-) kontaktes på verjoha2@broadpark.no

  SvarSlett
 170. Leser bloggen for det er inspirerende. Kunne tenke meg produktene for her jeg bor er det dårlig utvalg.
  rit-gull@hotmail.com

  SvarSlett
 171. Hei :-) Les bloggen din mest før at æ e sjalu før du e bidd så sjukt lekker! Prøva å lær nån triks, hadde vært fint å gå i butikkan å prøve klær alle vennan mine går i... du burde vær over dæ sjøl! Prøva virkelig å legg om kostholde men d e ikke så enkelt med en baby på 7 måna og en mann som e gla i kjægomle gåtta på kvelden uten å lægg på sæ.. La på mæ over 20 kilo nå æ va gravid og hadde sikkert 10 kilo før mye allerede før æ blei gravid... Hadde aldri hørt om sånner her produkta før du skreiv om dem, og hadde vært kult å vinne. Skal ikke spis over 1830 kcal om dagen og dissan produktan hadde hjelpa på.

  SvarSlett
 172. E lese bloggen din og liker deg på facebook. Å e synes det er flott det du gjør, å deler det med andre. Er kjempe inspirert, derfor har e selv begynt. Har nå godt ned 10 kg på snart 6 uker. Å det er en glede å vite at e ikke er den eneste, du støtter andre med motivasjon. Du har motivert meg!!! Tusen takk!

  SvarSlett
 173. Dette er nok sparket bak jeg trenger for å komme i gang! Nettopp begynt å følge bloggen din og er imponert!
  nina.jensen@hotmail.no

  SvarSlett
 174. Gratulerer med dagen din i morgen!
  Har lest bloggen din en stund nå og finner der masse flotte og lette oppskrifter for hverdagskost.
  Hvorfor JEG skulle vinne? Det hadde vært moro å prøve disse produktene. Kan hende jeg kunne fortsette med å bruke dem?
  Hilsen Mia (mirjaks@online.no)

  SvarSlett
 175. Hei! Jeg hiver meg med på konkuransen! Jeg ble tipset om din blogg da jeg la om livet mitt. Jeg har gått fra å være sjokoman til å telle kalorier og være bevist hva jeg putter i munnen. Har prøvd alt av kurer, men ingen resultater. Nå har jeg klart å gå ned hele 6kg (har da 10 igjen), og det bare ved å bli bevisst og se spesiellt hos deg, hvilke små grep en kan gjøre ifht mat. jeg blir inspirert av bloggen din i forhold til matpakker og barna har blitt kjempefornøyde med alt av frukt og grønt de får med seg. Hadde vært kjempeflott å vunnet en så flott pakke!! Både for å bli kjent med varene, og få en ekstra giv og nye muligheter i det nye livet. Bor langt utpå landsbygda så har ikke sett noen slike produkter her på butikken.. Uansett hvem som vinner er vi heldige som kan ta del i din flotte blogg. Takk for tips og inspirasjon! Hilsen ida.jakobsen@yahoo.no

  SvarSlett
 176. Du har så mange goe oppskrifte å tips t sunn go mat, æ har laga mæ ei ega perm å skrevet ut mange av oppskriften dine, blir så inspirert av d du legg ut å har lagd masse av maten din, supergodt e d å d syns samboern min åsså :) Vi træng begge å redusere vekta å bli mer aktiv så æ e så gla førr at æ oppdaga sia di :) Men et problem e at æ bor på en liten plass som hete Brekstad å hær får æ ikkje tak i alle de produktan du ofte bruke, men æ prøve da å finne no tilsvaranes, hadde vært så artig å ha litt flax å kanskje vinne noen av disse produktan :)

  Mvh ruthhelenebakke@gmail.com

  SvarSlett
 177. Jeg leser blogen hver dag og livet e blitt letterr..mye e forandret og mer trengs så hadde satt pris på pakken ;-)

  SvarSlett
 178. Hei!

  Jeg har gått ned 12 kg med Grete Roede og skal fremdeles ned 12 kg til. Har lagt om kostholdet men kjenner motivasjonen begynner å dabbe av litt nå etterhvert. Nye produkter hadde virkelig fått meg i gjenge igjen. Har ikke råd til å kjøpe alt dette selv så det hadde vært helt supert å vinne - og dermed fått et spark i baken til å komme videre.

  SvarSlett
 179. Inspirerende blogg du har, nyttig og rettledende for oss alle,uansett mål:) Liker å se de sunne mat og snacks rettene du viser oss:) Flink er du:) hilsen weronica_85@hotmail.com

  SvarSlett
 180. Bruker den til inspirasjon & gode ideer ;-) Hadde vært kjempe artig å vinne den pakken :-)))) Jeanette

  SvarSlett
 181. Jeg leser bloggen din fordi jeg vil lære meg "veien til et lettere liv". Du er en innmari stor inspirasjon og motivasjon, og jeg har prøvd ut mange av oppskriftene dine (De har falt i smak!!) Har også bestilt meg matboks hos going slik at jeg også kan lage meg gøyal mat å ha med på jobb! :)

  Jeg ønsker meg denne testpakken fordi jeg prøver å legge om kostholdet mitt. I morgen skal jeg ha min første PT-time og er veldig giret på å komme i gang med å legge om både kosthold og trening. Målet er å bli den beste versjonen av meg selv. Ser ut som du har klart det, og det viser at jeg også kan klare det! Tusen takk for inspirasjon! Stå på!

  Mange hilsner fra din faste leser, Julie.
  julie_young93@hotmail.com

  SvarSlett
 182. Leser bloggen din hver dag! Så mange gode oppskrifter og en inspirisjon i hverdagen. Stå på videre =)

  SvarSlett
 183. Jeg er en dame som i voksen alder begynte å slite med vekta. Jeg har følgt deg siden tidlig på Facebook og må bare si at du gjør en formadabel jobb. Du er en ispirasjon for oss alle og nå går vekta rette veien igjen. Stå på. Jeg er så heldig som har et fantastisk barnebarn som desverre har Ad/hd Og så mange andre så reagere han på sukker ved å bli hyperaktiv. Dette har vært en utfordring for både mormora og klompen. Jeg skulle ønske jeg vant slik at vi kunne fått prøve disse produktene. Jeg bor på landet så slike råvarer er ikke enkel å komme over. Det som er vanskelig i hverdagen som du er flink å hjelpe oss alle med er alle de skulte sukkerbombene som er i all ferdig varere.

  Hilsen May Lisa Storå

  SvarSlett
 184. Flott side du har!!
  Vil selv prøve ut litt lavkarbo-siden jeg har lavt stoffskifte & reagerer på en del matprodukter.Gavepakka ville akkurat
  derfor vært en finfin start ;)
  Mvh:ella.hindhammer@Hotmail.no

  SvarSlett
 185. Hei!

  Jeg koser meg med bloggen din hver kveld før jeg legger meg. Du skriver godt om hverdagslige og viktige ting. Hvis du skulle velge meg som vinner av gavepakken måtte det være fordi jeg generelt er skeptisk til disse nye produktene, men hadde kanskje hatt godt av å prøve dem ut?

  Håper du får en fin bursdag, og at du ikke bare gir bort gaver, men får noen også ;)

  Mvh jenny.svela@gmail.com

  SvarSlett
 186. Etter jeg begynte å lese din blogg fikk jeg masse motivasjon til å prøve selv å... Det ressulterte i baking av frokostbrødene dine hver morgen, trene på treningsstudio 3-4 gang i uken og lage sunne gode matpakker og middag. Kiloene forsvinner og motivasjon blir bare større å større når jeg hører fra bekjente at jeg blir slankere :-) så tusen takk for at du fikk meg til å innse at alle kan klare det, å så bra at du ikke gir opp!!! For da er det lettere å følge med å få mere motivasjon til å fortsette! Du burde være bra stolt av deg selv :-D
  Klem fra Marianne!

  SvarSlett
 187. Annika Arnesdatter22. oktober 2012 kl. 09:04

  Hei hei!
  Leser bloggen din fordi du har saa mange goe oppskrifter for oss som liker litt sunnere alternativer:D
  bianco-pia@hotmail.com

  PS. Digger havrekjeksene dine!

  SvarSlett
 188. Kjempfin og inspirerende blogg og ett imponerende resultat av din vei til ett lettere liv:-)
  Kanskje denne pakken kan være min inspirasjon til å komme igang??:-)
  Merete.

  SvarSlett
 189. Kjempefin og inspirerende blogg og ett imponerende resultat av din vei til ett lettere liv!!
  Kanskje denne pakken kan være min inspirasjon til å komme igang på veien til ett lettere liv??:-)

  SvarSlett
 190. Jeg har slitt med overvekt så lenge jeg kan huske. Jeg har grått bitre tårer i speilet, gjemt meg under dyna for å kle av meg sammen med mannen min, bantes, skjemtes, stengt meg inne og ikke gådd ut osv i perioder i livet mitt. Jeg er på str med det du var når du startet. Jeg trenger motivasjon, og det gir du meg. Men jeg starter, stopper, prøver noe annet, stopper. Sitter i sofaen og planlegger, men det blir med det. Nå har jeg fått to barn, og et overheng som bryter meg ned.
  Jeg er nå 22 år, og før barna, i den tiden jeg måtte drikke for å få mannfolk til å like meg, ble jeg diskutert hyppig etterpå; "Jeg skjemmes, har du vært på den feite kjærringa der" osv. Hatt mye vondt oppigjennom tiden.

  Nå er jeg gift, men selvtillitten er enda på bakken, jeg ser ikke en eneste positiv ting når jeg ser i speilet, og jeg bruker barna som unskyldning på å ikke få trent. Bestiller legetime for å få hjelp, men avbestiller i siste liten, for jeg tør ikke. Tør ikke gå på vekta framfor folk. Tør ikke kle av meg sammen med noen.
  Jeg plages veldig!

  Derfor mener jeg at jeg fortjener denne pakken. Kanskje det er det som trengs? Et lite dytt fra ei superflink dame, som har klart så uendelig mye. Klart det jeg vil, men ikke får til. Klart det jeg er livredd for, det som er i hodet mitt natt og dag!?

  Du er flink, og en stor inspirasjon! Stå på!
  S M.

  SvarSlett
 191. Hei, eg e ofte innom din blogg da den er ryddig og oversiktlig. Eg har brukt lavkarbo i 3 år og gått ned 37 kilo no. Mitt forbruk av slike produkter er enormt, så en gavepakning hadde vært midt i blinken for meg. Du kan kontakte meg på marita_383@hotmail.com hvis eg skulle være den heldige vinneren.
  Ha en flott dag med lavkarbo og en annen livsstil ;)

  SvarSlett
 192. Jeg leser loggen din for å få inspirisjon. Denne pakken vil få meg til å teste nye ting og bake "sunnere". Valgene blir enklere når man har det som skal til. :-).

  SvarSlett
 193. Jeg leser siden din som inspirasjon. Jeg kunne trenge denne pakken til å ta et skritt nermere mitt sunnere liv :-) er det der. Er det lettere å velge det :-)

  SvarSlett
 194. Kjempe inspirerende blogg, følger med. Synes du er knallflink :)

  SvarSlett
 195. Hei æ like bloggen din fordi du gjør det enkelt å sunt. Æ føle mæ igjen på mye av det du skriv å synes det e moro med nån nye oppskrifte og ideer. Æ trur du e en stor inspirasjonskilde når du vise ka du gjør, spis og tenke:) i allefall har du påvirka mæ!
  Ja koffør akkurat æ ska få pakken. Det har æ vel ikkje nå godt svar på. Æ følge innleggan dine å synes det er spennende å lese:) hilsen Pia Birgitte berg

  SvarSlett
 196. Hei, du superjente :)
  Da æ leste om din ending av livstil skjønte æ at med noen enkle grep kan et liv med flere kilo lettere bli en realitet for mæ åsså. Din inspirasjon til å tenke anlerlede om mat endret min livstil, men åsså min mann. Jippi!!! Til og med barna i familien liker den sunne maten. Flere kilo lettere og ingen jojo blodsukker er helt fantastisk :) Og det er det økonomisk dyrt heller :) Kan lage mye god og sunn mat for hva en pose potegull og en skjoloade og en brus koster har æ skjønt nå. Og vi unngår nå den færdigmaten som en ikke alltid vet ka den innholder. Dine oppskifter er superenkle å lage og tar ikke lang tid. Du har gitt oss en innspirasjon til god helse og tusen takk for det :) Sukrin er min favotitt. Får litt søtsmak men ikke for mye og disse produktene vare lenge. Vil du være med å invistere i god helse for mæ, min mann og barna blir vi kjempeglad for gavepakken. Du kan kontakte meg på: wfsi@epost.no

  SvarSlett