For godt til å være sant!!

I skrivende stund surrer mixmastern for full guffe på kjøkkenet. Siden responsen er så stor på lavkalori-søtsaker, driver jeg stadig å eksperiminterer på kjøkkenet..

Dagens prosjekt er så bra at jeg nesten må vaske rundt huset, før jeg tør å publisere noe som helst. For her er det bare å være forberedt på at både Presse, og sultne lavkalori-spisere står på døren, før jeg greier å si Sukrin;)

Om resultatet blir bra, har jeg en søt jul i vente...hihi

Mens dere lure på hva jeg driver med, skal dere få se hva jeg å Linus har hatt til lunsj...



Ha en søt kveld, allemann :)

Berit.

3 kommentarer:

  1. Så spennanes :) Glær mæ til å se ka du nu ska være me på :D

    SvarSlett
  2. Hei Berit :0) Setter så pris på alle bildene du legger ut av mat og måltider. Faktisk så har det bidratt til at jeg prøver å få med litt frukt eller grønnsaker til hvert eneste måltid! Jeg gleder meg mye mer over maten når måltidet ser innbydende ut :D Er veldig spendt på hva du kokkelerer for noe ;0) Lykke til med eksprimentet!
    Klem

    SvarSlett
  3. Hei Berit :0) Setter så pris på alle bildene du legger ut av mat og måltider. Faktisk så har det bidratt til at jeg prøver å få med litt frukt eller grønnsaker til hvert eneste måltid! Jeg gleder meg mye mer over maten når måltidet ser innbydende ut :D Er veldig spendt på hva du kokkelerer for noe ;0) Lykke til med eksprimentet!
    Klem

    SvarSlett