No more sugar...

jeg har fått en rekke test- produkter fra funksjonellmat.no

Nå skal det bakes;)

Produktene er både sukkerfrie, og lover et lavere kalori-innhold en vanlig bakst.

Har dere noen erfaring?


5 kommentarer:

 1. Bruk blogger som www.kriweb.no , www.ingridsblogg.no , LCHF - bloggen bl.a. så finner du mange flotte oppskrifter med sukrin og annet lavglykemisk snadder. :o)

  Jeg kjøper ikke lavkarbo/LCHF-kokebøker, bruker kun nettet og det fungerer utmerket. Cookiesoppskriftene og pizzabunnen til www.fotballfrue.no samt godteriet hennes er også verdt å prøve ut. Jeg bruker disse sidene fast i min matlagningshverdag. :o)

  SvarSlett
 2. Et tips til:

  Hvis du finner bolleoppskrift med bare mandelmel, så anbefaler jeg å erstatte minst 1/3 del eller kanskje mer med kokosmel. Du får da mye lysere, lettere og søtere bakst. En kan skjule mye mandelmelsmak med kardemomme, men kokosmel og kardemomme gir mye mer ordentlig bollesmak.

  SvarSlett
 3. Denne bloggen har mange fine oppskrifter med disse produktene :)
  http://dedication.blogg.no/

  SvarSlett
 4. Disse produktene er helt supre!! Det er plutselig mye lettere å lage sunne varianter av ulike desserter/kaker/snacks osv! Jeg har brukt mye tid på å teste ut disse produktene, spesielt sukrin og mandelmel, og har kommet opp med masse oppskrifter. Noen av dem har jeg allerede lagt ut på bloggen min, men flere kommer fortløpende :-) gretapreta.bloggr.no

  SvarSlett
 5. Har laga den sjokolade kaka og den var bare helt nyydeli. En venninne av meg har laga Pavlova no i helga med sukrin,den bei også mega bra:))

  SvarSlett