God morgen:)

Det er vel egentlig ikke så dumt å være frokost-spiser når det står på menyen...
I dag må det bakes nye knekkebrød, å jeg har store planer om å trikse litt med oppskriften, for å få litt variasjon. 
det er også klart for en liten bakedag, siden det nærmest  er ekko i fryseboksen. Men først må jeg på handletur..

Ha en fin høstdag, allesammen :) Berit

8 kommentarer:

 1. Du har en flott side.Når det gjelder triksing av knekkebrødene, gir det mer smak om du knuser linfrøene, og bruker grønnsaksbuljong i væsken. Knallgodt :)

  SvarSlett
 2. Eller kutter ut mel, og lager de av bare havregryn, valnøtter og mandler som knuses til mel. Bland i linfrø, sesamfrø og solsikkekjerner, blir nesten godteri knekkebrød :) Forøvrig enig med kommentaren ovenfor, kjempeflott blogg som inspirerer :)

  SvarSlett
 3. Synes du har mange flotte oppskrifter og tips! Men på meg virker det som om du fortsatt forsøker å gå ned i vekt, og det samme med resten av familien din! Dette er jo slankekost, eller tar jeg feil? Synes mannen din det er greit at du bestemmer hva han får lov å spise... Jeg kunne aldri ha satt ned forbud mot en pølse eller en sjokolade i ny og ned for min mann!! For han trenger det egentlig ikke, for han er slank sånn som din mann!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg trenger egentlig ikke å forsvare kostholdet mitt, eller familiens... Men jeg skal prøve å forklare litt nærmere:

   På bloggen viser jeg jo ikke alt jeg spiser igjennom dagen, så det er ikke sånn at jeg lever på 2 knekkebrød, og et eple!

   Når man først har vært ekstremt overvektig, er det ikke mange feilskjær som skal til før kiloene sniker seg å igjen.

   Dette er overhode ikke slaking, men ett kostthold som jeg lever med, og holder vekta helt stabil. Jeg velger å spis Mye mager mat, istedet for lite fet/sukkerholdig mat.

   Både mann å barn får spise både sjokolade og pølser. jeg baker hveteboller og kaker når det er anledninger som tilsier det. Men det er ikke hverdagskosten.

   til middag lager jeg både pasta, poter, ris og saus til guttene.

   Vi slanker oss ikke, vi er bare bevist på valgene. Å det er VÅRE valg :)

   Slett
  2. Kanonsvar!;)
   Syns du e kjæmpeflink !!!:)

   Slett
 4. Takk til deg som deler dette med oss ute i verden. Det er til stor inspirasjon, og ganske så morsomt å se hva du finner på. Personlig syns jeg du skulle jobbe for Folkehelsa. Ha en fin knekkesprø dag videre :)

  SvarSlett
 5. Ja du Berit du får det sagt!!! Supert! E heilt enig med dæ! E så takknemmelig førr å kan læs og se ka du skriv og spis kvær dag :-) Stå på videre!!!

  SvarSlett
 6. Stå på og kos dere med deres kost!

  Du inspirerer med både ord og mat, , og jeg tar med meg det jeg velger å ta med meg herfra. Det fungerer fint for meg . Synes du råkker jeg :)

  Fin helg!
  Siw

  SvarSlett