God lørdags morgen!


Linus å jeg er tidlig oppe idag. På mammahotellet sover de andre ennå. Siden det stort sett er jeg som får alt når vi er her, kan jeg gi litt igjen noen ganger.
Jeg kan være ganske effektiv når jeg legger rette siden til. Så iløpet av morgentimene har jeg både skiftet om til vintergardiner for mamma, og baket en haug med knekkebrød.
Håper Mammsen blir glad og overasket når hun våkner:)

 Knekkebrøden har jeg trikset med oppskriften, å byttet ut solsikkekjærnene med pinjekjærner. Ikke store forandringen, men en betydelig smaksforskjell. Oppskriften finner du Her


 Deilige frokost

Idag skal vi i Fødselsdag til Et av Tantebarna. Hos dem er også kostholdet kuttet ned til et minimum med sukker. Jeg lure på hva spennende dem disker opp med idag ;)

6 kommentarer:

 1. Hei!Veldig moro og lese bloggen din.:)Er det vossafår du har på knekkebrødet?.trudde ikke det var "sunt"?!

  SvarSlett
  Svar
  1. På knekkebrødet er det jubelsalami.Jeg spiser såpass magert ellers at 15 gram salami gjør ingen skade:)
   Alt med måte.

   Slett
 2. Hei. Må si jeg er en stor beundrer av den jobben du har gjort, og ikke minst - den jobben du gjør. En stor inspirasjon for oss andre. Alt du lager ser så utrolig fristende og godt ut - og jeg får også lyst til å fortsette å spise sunt.

  Hilsen ei som er 25 kilo lettere... :)

  SvarSlett
 3. Knekkebrødene ser helt fantastiske ut!! Kan tenke meg at mamsen blir fornøyd ��!! Jeg blir litt sjokkert når jeg hører om bursdagen til tantebarnet. Mener du virkelig at dere ikke spiser kaker og snop når det er bursdag? Da må det vel være lov å kose seg? Det er til og med lørdag i dag?

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi koser oss! Å selv om jeg ikke spiser godis, får både mann og barn spise det. Men ikke hver dag. vi unngår unødig sukker, men har er det selskap eller en spesiell anledning spiser jeg også litt kaker og godt, men jeg begrenser meg!!

   I bursdagen har ungen fått helt vanlige godteposer, etter skattejakten. Men både sjokoladekake og rød gele har vi fått, helt uten sukker!! Og bedre bringebærgele har jeg nok aldri spist før:)

   Slett
 4. Hvor mange kalorier spiser du om dagen?

  Tusen takk for fantastisk inspirerede blogg.

  SvarSlett