en veldig hyggelig overaskelse :)

Raskt levert!!

For noen dager siden bestilte jeg ny matboks og eggeformer fra Going
Lappen om at pakken var kommet, lå i postkassa igår. Idag var jeg å hentet den på posten:)
Det kaller jeg rask levering. Det må også gis litt ros, for at varen var veldig godt innpakket( noe jeg ofte synes er dårlig når man bestiller fra private nettbutikker..)


Men pakken inneholdt litt mer en hva jeg hadde bestilt...
 Der lå det også en fresh Mamma-matboks(som jeg skal vise mer av en annen dag), og en hyggelig lapp fra Linda hos go"ing :)

 Tusen takk !!

Vi smører barnehage-matpakke kvelden i forveien, og Lille er så stolt av den nye matboksen.

Linus 4 år: Mamma, æ glæde mæ tell å dra i barnehagen me den nye matboksen imårra. Æ trur ho Sara å ho Tuva bli å besvime når di ser korr kul den e...
Jeg må også skryte litt av at jeg har fått meg Marius strikkebok. MEN, jeg kan ikke gro fast i sofaen av den grunn. Nå venter 45 minutter sykling på meg:)

Ha en super kveld. Berit

4 kommentarer:

 1. Sjalu blir de nok :D De eggeformen har jeg også sett meg ut!

  Ha en fin trim tur ♥

  ~Natalie~

  SvarSlett
 2. De eggeformene er kule!

  Her går det i hjerte-egg og stjerne-egg i matboksen.

  SvarSlett
 3. Først vil jeg takke deg for en super bra blogg, du gir meg mange ider og når du skrev at du hadde fått suppe dilla minte du meg på at jeg faktisk hadde en suppe bok med over 500 suppe oppskrifter som jeg tok frem og har tatt den godt i bruk :)Hvilken nett butikk bestilte du disse fine boksen fra ? jeg vil også ha til sønnen min og meg :) Så tusen <3-lig takk for at du begynte å blogge å deler alt dette med oss :) Jeg har tilogmed begynt å elske mager vanilje kesam med kiwi med menge taknemlige hilsner fra Nina

  SvarSlett