Noen middager er helt hverdagslig, å noen fortjener en liten omtale på bloggen.
Gårdagens Torske-middag er virkelig en av dem som fortjener litt ære!
Torsk er igrunn litt undervurdert, å kunne vært servert i det norske hjem, myemye oftere!!
Med supermagre råvarer trenger man ikke nødvendigvis å spise miniporsjoner for å gå ned i vekt, eller holde den... Å det gjør jo alt bittelitt lettere, til tross for at det kan være en evig kamp!
Fersk torskefilet, og friske grønnsaker |
Minimalt fett, mye protein og null karbo |
Hot fiskeform, homemade style ;)
- 600-700 gram torskefilet
- 1 rødløk
- 1 spiss paprika
- 1/2 purreløk
- 2 kinesiske hvitløk
- 1/2 rød chili
- 1 boks hermetiske tomater
- salt og pepper
- Evetuelt litt ost til topping
Skjær fisken i stykker, å legg i bunnen på en ildfast form, strø over salt pepper, skiver med kinesisk hvitløk og chili.
Rens og del alle grønnsakene i ringer og legg oppå fisken. Tilslutt heller du over en boks med tomater.
Å spiser du lchf kan du jo drysse på mengder(..eller bare litt)revet ost.
200 grader i 30 minutter.
Spennende hverdagsmat gjort enkelt. #Hverdagsmat#lettogmett#nedivekt#lettereliv#sunnmat#Mager# |
Det er flott med tips til fiskemiddager.
SvarSlettHar laget noe lignende en gang.
Sønnen her i huset er jo voksen, og liker
veldig godt sterk mat, så da er det en
flott rett for å få litt mer fisk på menyen.
Ha en herlig helg :)