Dagens middag: Røkt svinekam, gulrot og brokkoli/blomkålmos |
Det er ikke så mye som skal til for å få litt variasjon. Å tilberede en råvare du bruker ofte, på en ny måte kan gjøre stor forskjell, å gi deg et helt nytt måltid.
Hos oss har brokkoli vært grønnsaksfavoritten i et par år nå. Å jeg kjenner jeg var lei av å se den kokte busken ligge fatet hver dag.
idag brukte vi et av tipsene i Mathjelpen å laget blomkål og brokkolimos.
Gjør som dette:
1/2 brokkoli
1/2 blomkål
(du kan bruke stilken også)
1/2 - 1 dl ekstra lett melk
salt og pepper
Kok grønnsakene myke. sil av vannet, ha i melken og mos brokkoli/blomkålen med stavmixeren. eller du kan bruke en blender.
Smak til med salt og pepper.
Sunt, magert og kjempegodt!
Å det falt i smak hos minstemann også:)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar