Det er med dyp respekt for ditt arbeid,bla,bla,bla....
Jeg elsker Ingrid espelid <3
Dagens middag kommer fra hennes blårutete kokebok!
Fiskegryte med Ingefær og søt chili:
4 porsjoner:
500-600 g torskefilet
1 purre
1 rød paprika
1 gul paprika
1/2 ss olje
1 dl creme fresh
1 ss søt chili saus
1 dl grønnsaksbuljong(vann+terning)
1 ss revet ingefær
salt og pepper
Strimle paprika og purre. Fres grønnsakene i olje, i en vid panne.
Bland i creme gresh, søt chilisaus, buljng og ingefær, la småkoke i 5 minutter.
skjær fisken i biter og legg den i. La det trekke i 5-10 minutter,til fisken har forandret farge helt igjennom.
Smak til med salt og pepper.
Server med ris og salat, eller bare alene... Deilig:)
Dagens innlegg kommer litt sent. Men i ettermiddag har vi hatt hyggelig besøk og høyt tempo, med 4 barn i hus. Koset oss med gode gammeldagse rislapper har vi også gjort...Mmmm!
Hei :)
SvarSlettDen fiskegryten ser deilig ut :) Skal prøves! Men er det noe man kan bytte creme fraiche med? (mtp kalorier). Kokosmelk?
Så nydelig ut, den suppa :D
SvarSlettVar det godt?
SvarSlett