Jeg har altid hjemmelagede pizzabunner i fryseren, så slipper vi å gå i fristelsen for TORO, og klar-ferdig-Nå,når tiden er knapp.
Jeg lager mat litt sånn på "slump"...litt av det-litt av det!
Men til en stor posjon pizzabunner bruker jeg sånn ca.
1 liter lunkent vann
1/2 dl nøytral olje
1 pk tørrgjær
2 ts salt
1 kopp havremel
1 kopp kruskakli
1 kopp havregryn
hvetmel eller siktet speltmel til passe deig.
la deigen heve i 30 min.slå deigen sammen,å kjevle den 5 mm tykk. (den skal ikke heves etter kjevling)
forvarm ovnen til 200 grader å steik bunnen til de blåser seg litt opp, som et pitabrød.
Bunnene skal kun halvstekes...
1 liter lunkent vann
1/2 dl nøytral olje
1 pk tørrgjær
2 ts salt
1 kopp havremel
1 kopp kruskakli
1 kopp havregryn
hvetmel eller siktet speltmel til passe deig.
la deigen heve i 30 min.slå deigen sammen,å kjevle den 5 mm tykk. (den skal ikke heves etter kjevling)
forvarm ovnen til 200 grader å steik bunnen til de blåser seg litt opp, som et pitabrød.
Bunnene skal kun halvstekes...
Hvor mange bunner får du av denne oppskriften? Bruker du varmluftsovn? Har alltid brukt "pose"pizzabunner, men vi prøver å lage mest mulig fra grunnen av. Du inspirerer veldig. :-)
SvarSlettHei
SvarSlettDu har en kjempe fin blogg
Lurer på hvor får du kjøpt havremel?
Havremel finner du på rema! Posen er ganske lik havregrynposen;)
SvarSlett