tag:blogger.com,1999:blog-4764780341769622296.post1382917878301781172..comments2023-08-03T01:28:44.247-07:00Comments on Min vei til et lettere liv: KnekkebrødMin vei til et lettere livhttp://www.blogger.com/profile/17316404591786248180noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-4764780341769622296.post-5059639550116035152013-01-11T14:14:24.538-08:002013-01-11T14:14:24.538-08:00Prøver meg på disse nå i kveld, spent på resultate...Prøver meg på disse nå i kveld, spent på resultatet :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14541556752104281868noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4764780341769622296.post-52515621226969482442013-01-11T14:07:26.680-08:002013-01-11T14:07:26.680-08:00Jeg tester ut denne i kveld, spent på resultatet :...Jeg tester ut denne i kveld, spent på resultatet :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14541556752104281868noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4764780341769622296.post-90960834858857771742013-01-09T06:33:35.544-08:002013-01-09T06:33:35.544-08:00Hei, jeg brukte hybelkomfyr før ;) kun vanlig stek...Hei, jeg brukte hybelkomfyr før ;) kun vanlig stekefunksjon. Måtte steke ett og ett brett, og etterpå med tørking med døren åpen, og da tok det mange timer før de var tørre. Hadde egne knekkebrøddager, fordi det tok hele dagen ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04104913853875752030noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4764780341769622296.post-14409588375802133012013-01-09T06:31:32.296-08:002013-01-09T06:31:32.296-08:00Hei du som ikke har varmluftsovn! Jeg stekte knekk...Hei du som ikke har varmluftsovn! Jeg stekte knekkebrød i hybelkomfyr før ;) som kun har vanlig stekefunksjon. Da måtte jeg steke ett og ett brett. Etter du har delt dem opp og det er tid for tørking, da brukte jeg å ha temp. på 100 grader, med døren åpen, og det tok mange timer før de var sprøe. Måtte ha egne knekkebrøddager, fordi det tok hele dagen! ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04104913853875752030noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4764780341769622296.post-66287009885057465972013-01-07T07:29:35.806-08:002013-01-07T07:29:35.806-08:00Nydelige knekkebrød:) Vet du hvor mange kcal det e...Nydelige knekkebrød:) Vet du hvor mange kcal det er pr 100 gr..? :)<br /><br />Du er så inspirerende:)Monicahttps://www.blogger.com/profile/13864227205478535492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4764780341769622296.post-71355868888848431792012-11-01T02:26:05.783-07:002012-11-01T02:26:05.783-07:00Lagde knekkebrødene etter din oppskrift i går, og ...Lagde knekkebrødene etter din oppskrift i går, og de ble veldig gode:) Hadde kjøpt inn 3 bakeark fra Clas Ohlson, og de fungerte supert. Det var kjempelett å få knekkebrødene fra bakearkene.Anitanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4764780341769622296.post-2692515249783853972012-10-09T09:54:54.638-07:002012-10-09T09:54:54.638-07:00Dette har aldri vært noe problem for meg. Jeg bruk...Dette har aldri vært noe problem for meg. Jeg bruker den brune typen bakepapir, som er litt glatt. Ikke pizza-ark. Kanskje det blir lettere da?Min vei til et lettere livhttps://www.blogger.com/profile/17316404591786248180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4764780341769622296.post-66545831627088884272012-10-09T00:38:20.131-07:002012-10-09T00:38:20.131-07:00*sukk* Forsøkte meg på knekkebrød i går, men måtte...*sukk* Forsøkte meg på knekkebrød i går, men måtte kaste nesten alle sammen. Fikk ikke av bakepairet! Satt som limt. Tips? Ser her at jeg kanskje skal bruke noe annet enn bakepapir. Hva gjør du?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4764780341769622296.post-84008220381950848402012-09-29T10:55:03.943-07:002012-09-29T10:55:03.943-07:00Jeg har kun brukt varmluft...Jeg har kun brukt varmluft...Min vei til et lettere livhttps://www.blogger.com/profile/17316404591786248180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4764780341769622296.post-37716168207877176952012-09-29T01:12:29.657-07:002012-09-29T01:12:29.657-07:00hei, lurer på en liten ting!! jeg har ikke varmluf...hei, lurer på en liten ting!! jeg har ikke varmluftsovn, hva gjør jeg da? jeg prøvde å sette 3 brett i ovnen på vanlig varme, men de ble myke!! tar jo vannvittig lang tid vist jeg må steke ett og ett brett..... noen forslag?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4764780341769622296.post-780388995277838362012-09-09T06:28:13.996-07:002012-09-09T06:28:13.996-07:00Jeg ser du skriver at en skal ta de av fra bakepap...Jeg ser du skriver at en skal ta de av fra bakepapiret under stekingen. Ja, knekkebrød har en tendens til å sette seg fast i papiret. På Clas Olson selger de sånne evigvarende stekepapir som du kan bruke om og om igjen. 3 for 100 kroner. De er geniale, og knekkebrødene setter seg ikke fast i det hele tatt. Anbefales! De har de her i Narvik. :-) emblas-kanelhttps://www.blogger.com/profile/03964301571996487566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4764780341769622296.post-91154237143890688272012-09-06T10:22:44.261-07:002012-09-06T10:22:44.261-07:00Har prøvd å lage disse knekkebrødene nå, de var kj...Har prøvd å lage disse knekkebrødene nå, de var kjempegode:-)Wenchehttps://www.blogger.com/profile/17089805749575290612noreply@blogger.com